Sonos Beam (Gen 2)/Sub paket
- Soundbarpaket med trådlös bas
- Sonos Beam (Gen 2) soundbar
- Sonos Sub, trådlös bas
- Stöd för Dolby Atmos
- HDMI eARC/ARC ljudretur
- Apple AirPlay 2
- Redo för röststyrning
- Lättåtkomliga touchkontroller
- Synkronisering med fjärrkontrollen till tv:n
- Beam går att montera på vägg (fäste ingår ej)

Sonos Beam (Gen 2)/Sub paket är ett system beståendes av den kompakta soundbaren Beam (Gen 2) och den trådlösa basen Sub. Du kan använda systemet för att spela upp ljudet från din TV eller lyssna på streamad musik från någon av dina favoritstreamingtjänster. Den trådlösa basen ser till att ge pondus i de lägre registren så allt du spelar upp både känns och hörs.
[underrubrik]Soundbaren Beam (Gen 2)[/underrubrik]Gör underhållningen bättre med generation 2 av Sonos kompakta, smarta soundbar, nu med Dolby Atmos. Upplev panoramaljud och kristallklart tal från tv-serier, filmer och spel. När tv:n är avstängd kan du streama musik och mycket mer från alla dina favorittjänster. Styr enkelt med Sonos-appen, rösten och Apple AirPlay 2.[underrubrik]Oslagbart ljud överallt med dramatisk realism[/underrubrik]Fem kraftfulla högtalare fyller rummet med djupa bastoner, klara toner i de högre frekvenserna och imponerande djup.

Dolby Atmos flyttar ut enskilda ljud i rummet för att skapa en 3D-effekt så att det känns som om det där flygplanet flyger ovanför dig, att fotsteg går genom rummet och att bakgrundsmusiken kommer från alla håll.

[produktbild]348698-sonos-beam-gen-2-613[/produktbild]
[underrubrik]Upplev fyllig bas med Sonos Sub (Gen 3)[/underrubrik]Sonos Sub (gen 3) är en trådlös subwoofer som levererar en djup och fyllig bas. Anslut den till ditt Sonos-system för att uppleva hemmabio och musik med mer omslutande ljud – och styr allt med den smidiga Sonos S2-appen.

Sub (Gen 3) har samma ikoniska design och mäktiga bas som sin föregångare men med uppdaterat innehåll, som större minne och ökad processorkraft för ännu bättre prestanda.

[produktbild]348765-sonos-sub-gen-3-356[/produktbild]

Följande produkter ingår i paketet:
1 st Sonos Beam (Gen 2) soundbar
1 st Sonos SUB (gen 3)


 
Modeller
Vitt 15.998:-
Svart 15.998:-


Typ:
Atmos-paket

Förstärkare:
Klass D

Högtalare:
Sonos Beam soundbar

Subwoofer:
Sonos Sub

Ingångar:
1 x HDMI (eARC/ARC), ethernet

Mått:
Se respektive produkt

Vikt:
18.8 Kg

Inkom i sortimentet:
2022-09-20