JBL B Architectural B-6ICDT
- Infällnadshögtalare för tak
- Single stereo, stereolud från en högtalare
- 6.5-tums bas/mellanregister
- Dubbla 0.5-tums polymer diskanter
- Ramlösa galler med magnetinfästning
- Enkla att installera
- 92 mm infällnadsdjup
- Kan användas för både film och musik
- Prisvärd serie för infällnadsbruk
- Priset är per styck!

JBL B Architectural B-6ICDT är en single stereo infällnadshögtalare för takmontering som ger dig stereoljud ur en enda högtalare. Högtalaren ingår i JBL:s B-serie, som låter dig uppleva JBL:s legendariska sound och ger ett stort ljud till ett lågt pris.
[underrubrik]JBL B-series för infällnad[/underrubrik]B-serien från JBL är allt annat än "B" och är framtagna för att leverera en diskret lösning med ljud som hörs men knappt syns, allt till en relativt låg prislapp. I serien finns högtalare för såväl vägg- som takmontering och de fungerar lika bra till musik som front- och/eller surroundhögtalare för biosystemet.

[underrubrik]Single stereo högtalare, B-6ICDT[/underrubrik]B-6ICDT är en så kallad single stereo högtalare som är gjord för takmontering. Tanken med högtalaren är att kunna återge stereoljud från en enda högtalare, perfekt i ett mindre rum där man har begränsat med plats men ändå vill uppleva ett riktigt stereoljud. Högtalaren är bestyckad med ett 6.5-tums baselement samt dubbla centralt placerade 0.5-tums diskant som levererar JBL:s signaturljud med en bred spridning. Observera att dubbla par högtalarkablar (eller en fyrledad) måste dras fram så både vänster och höger kanal kan kopplas in.

[produktbild]352281-jbl-b-architectural-b-6icdt-172[/produktbild]
[underrubrik]Ramlösa galler[/underrubrik]För att göra så litet avtryck som möjligt i rummet har alla högtalare i B-serien ramlösa och magnetinfästa galler. Vill du få en ännu diskretare lösning kan du dessutom själv lacka gallren i önskad kulör.

[produktbild]352171-jbl-b-architectural-b-8ic-932[/produktbild]
[underrubrik]Enkla att montera[/underrubrik]Högtalarna i B-serien är lätta att montera i väggarna eller taket och levereras med utsågningsmallar för att förenkla installationen. "Dog legsen" som fälls ut när du skruvar åt med skruvmejsel, ser till att högtalarna sitter säkert i väggarna eller taket.

[produktbild]352172-jbl-b-architectural-b-8ic-244[/produktbild]
[underrubrik]Flera olika modeller[/underrubrik]JBL;s B-serie består av två väggmodeller samt tre takhögtalare där en är en så kallad single stereo högtalare (stereoljud från en enda högtalare)

[produktbild]352152-jbl-b-architectural-b-8iw-217[/produktbild]

 
Modeller
Vit 1.990:-


Typ:
Tak

Diskant:
Dubbla 0.5-tums (13 mm) Polymer

Bas:
6.5-tums (165 mm) bas/mellanregister

Känslighet:
90 dB

Impedans:
4 ohm

Frekvensomfång:
50- 20.000 Hz

Anslutningar:
Dubbla fjäderbelastade högtalarterminaler (vänster + höger kanal)

Mått:
Ytterdiameter: 232 mm
Utsågningsdiameter: 202 mm
Infällnadsdjup: 92 mm

Vikt:
2 Kg

Inkom i sortimentet:
2022-08-24