JBL B Architectural B-8IC
- Infällnadshögtalare för tak
- 8-tums bas/mellanregister
- 0.5-tums polymerdiskant
- Ramlösa galler med magnetinfästning
- Enkla att installera
- 100 mm infällnadsdjup
- Kan användas för både film och musik
- Prisvärd serie för infällnadsbruk
- Priset är per styck!

JBL B Architectural B-8IC är den större infällnadshögtalaren för takmontering i JBL:s B-serie, som låter dig uppleva JBL:s legendariska sound och ger ett stort ljud till ett lågt pris.
[underrubrik]JBL B-series för infällnad[/underrubrik]B-serien från JBL är allt annat än "B" och är framtagna för att leverera en diskret lösning som hörs men knappt syns, allt till en relativt låg prislapp. I serien finns högtalare för såväl vägg- som takmontering och de fungerar lika bra till musik som front- och/eller surroundhögtalare för biosystemet.

[underrubrik]Stora takhögtalaren, B-8IC[/underrubrik]B-8IC är gjord för takmontering och kan användas som front- och /eller surroundhögtalare till bion eller som stereohögtalare till den rena musikanläggningen, då gärna i kombination med en aktiv subwoofer. Högtalaren är bestyckad med ett 8-tums baselement samt en centralt placerad 0.5-tums diskant som levererar JBL:s signaturljud med en bred spridning.

[produktbild]352170-jbl-b-architectural-b-8ic-814[/produktbild]
[underrubrik]Ramlösa galler[/underrubrik]För att göra så litet avtryck som möjligt i rummet har alla högtalare i B-serien ramlösa och magnetinfästa galler. Vill du få en ännu diskretare lösning kan du dessutom själv lacka gallren i önskad kulör.

[produktbild]352171-jbl-b-architectural-b-8ic-932[/produktbild]
[underrubrik]Enkla att montera[/underrubrik]Högtalarna i B-serien är lätta att montera i väggarna eller taket och levereras med utsågningsmallar för att förenkla installationen. "Dog legsen" som fälls ut när du skruvar åt med skruvmejsel, ser till att högtalarna sitter säkert i väggarna eller taket.

[produktbild]352172-jbl-b-architectural-b-8ic-244[/produktbild]
[underrubrik]Flera olika modeller[/underrubrik]JBL;s B-serie består av två väggmodeller samt tre takhögtalare där en är en så kallad single stereo högtalare (stereoljud från en enda högtalare)

[produktbild]352152-jbl-b-architectural-b-8iw-217[/produktbild]

 
Modeller
Vit 1.995:-


Typ:
Tak

Diskant:
0.5-tums (13 mm) Polymer

Bas:
8-tums (203 mm) bas/mellanregister

Känslighet:
90 dB

Impedans:
4 ohm

Frekvensomfång:
50 - 20.000 hz

Effekt:
35 watt (140 watt peak effekt)

Anslutningar:
Fjäderbelastade högtalarterminaler

Mått:
Ytterdiameter: 272 mm
Utsågningsdiameter: 243 mm
Infällnadsdjup: 100 mm

Vikt:
2 Kg

Inkom i sortimentet:
2022-08-24