Pro-Ject Audio CD Box DS3
- Kompakt och välbyggd CD-spelare
- Optimerad för CD enligt Red Book CDDA
- PCM1796 DAC från Texas Instruments
- Stabilt chassi i aluminium
- Blue Tiger CD-80 från Stream United
- Specialupphängning för att minimera vibrationer
- Analoga och digitala utgångar
- DOT-matrix display på fronten
- Frontmatad CD slot-in
- Levereras med fjärrkontroll

Pro-Ject CD Box DS3 är en mycket kompakt och välbyggd CD-spelare som optimerats för uppspelning av CD-skivor enligt Red Book CDDA-standarden.
[underrubrik]Kompakt och högkvalitativ CD-spelare[/underrubrik]Låt dig inte luras av det nätta formatet utan här hittar du en riktigt kompetent och välbyggd CD-spelare. När CD Box DS3 konstruerades använde Pro-Ject de bästa komponenterna och funktionerna från sin tidigare maskiner och adderade en Texas Instruments PCM1976 D/A-omvandlare för att skapa en mångsidig och välljudande CD-spelare. Spelaren styrs enkelt med den medföljande kreditkortsfjärren eller direkt via knapparna på fronten. En dot-matrix display centralt placerad under spelarens mittmonterade CD slot-in visar relevant information vid uppspelning av dina favoritskivor.

[produktbild]352122-pro-ject-cd-box-ds3-237[/produktbild]
[underrubrik]Chassikonstruktion och upphängning[/underrubrik]Hela chassit och kabinettet är tillverkat i aluminium vilket ger ett bra fundament för CD-driven att vila på. För att undvika störningar vid drift är själva driven upphängd på tre mjuka punkter vilket isolerar den från externa vibrationer. En hård upphängningspunkt ser till att de högfrekventa vibrationer som lasern återger leds ner och effektivt dämpas i chassit.

Själva hjärnan i spelaren som kontrollerar allting är en Blue Tiger CD-80 som utvecklats av specialisterna på Stream Unlimited som är marknadsledande inom sitt segment.

[produktbild]352125-pro-ject-cd-box-ds3-666[/produktbild]
[underrubrik]Optimerad enligt Red Book CDDA[/underrubrik]CD Box DS3 är en renodlad CD-spelare som följer de krav och specifikationer som ställs i Red Book CDDA. Detta ger en spelare som, till skillnad mot en DVD eller BluRay-spelare, levererar absolut bästa prestanda vid uppspelning av CD-skivor.

[underrubrik]Analoga och digitala utgångar[/underrubrik]Du kan ansluta spelaren analogt eller digitalt till din förstärkare alternativt digital till en extern DAC och utnyttja spelaren som en ren CD-transport. Ansluter du analogt kickar den interna PCM1976 D/A-omvandlaren igång och levererat välljud av absolut högsta kvalitet.

[produktbild]352126-pro-ject-cd-box-ds3-152[/produktbild]

 
Modeller
Svart 6.990:-
Silver 6.990:-


Typ:
CD-Spelare

D/A-Omvandlare:
Texas Instruments PCM1796

Digitala ljudutgångar:
1 x koaxial, 1 x optisk

Analoga ljudutgångar:
1 x stereo RCA

Spelar:
CD

Mått:
206 x 72 x 194 mm

Vikt:
1.66 Kg

Inkom i sortimentet:
2022-08-22