JBL Studio 2 Architectural 8IW
- Infällnadshögtalare för väggmontering
- Ljud inspirerat från JBLs M2 Master Reference Monitor
- Vridbar 25 mm diskant i HDI Waveguide
- 8-tums Polyplas bas/mellanregister
- Ramlösa och målningsbara magnetinfästa galler
- Justerbar diskant (+/- 3 dB)
- Hög effekttålighet
- XL-2 installationssystem
- Fungerar lika bra till film som musik
- Finns flera olika modeller i serien

JBL Studio 2 Architectural 8IW är infällnadshögtalare för väggmontering som bestyckats med en 8-tums Polyplas bas och en 1-tums diskant i JBLs patenterade HDI Waveguide. Högtalarna i Studio 2 serien har ljudmässigt inspirerats av JBLs legendariska M2 Master Reference Monitor och ger dig en stor soundstage med livekänsla oavsett var i rummet du sitter. Högtalarna fungerar lika bra till musik som film och smälter snyggt in i ditt vardags- lyssnings- eller hembiorum.
[underrubrik]JBL Studio 2 Architectural serie[/underrubrik]Högtalarna i Studio 2 serien har som nämnts ovan inspirerats ljudmässigt av den legendariska monitorhögtalaren M2 Master Reference. Studio 2 Architectural är en serie högtalare som är gjorda för montering i vägg eller tak med diskreta magnetinfästa galler, utan synlig ram, vilket gör att de nästan försvinner i rummet.

Du kan dessutom måla eller lacka gallren i valfri kulör för att de skall smälta in ännu bättre i ditt hem. Högtalarna fungerar lika bra till bio som till musik. Du får ett ljud med stor soundstage och härlig livekänsla med bra spridning utan att högtalarna knappt syns.

[underrubrik]Studio 2 Architectural 8IW[/underrubrik]Architectural 8IW är bestyckad med en riktningsbar 1-tums CMMD (Ceramic Metal Matrix Diaphragm) Lite diskant som placerats i HDI waveguide. Ett 8-tums bas/mellanregister i Polyplas ser till att leverera en djup och kontrollerad bas med öppet mellanregister. Du kan använda högtalarna som front left/right och/eller surround högtalare i din biosetup eller som högtalare för ren musiklyssning, då gärna i kombination med en extern subwoofer.

[produktbild]351870-jbl-studio-2-architectural-8iw-888[/produktbild]
[underrubrik]Dimensioner[/underrubrik] [produktbild]351875-jbl-studio-2-architectural-8iw-622[/produktbild]
[underrubrik]Riktningsbar diskant i HDI waveguide[/underrubrik]Alla högtalarna i serien använder sig av en riktningsbar 1-tums (25 mm) CMMD (Ceramic Metal Matrix Diaphragm) Lite diskant som placerats i JBLs patenterade HDI waveguide (High Definition Imaging). Detta ger en klar och distinkt diskant med ultralåg distortion och bred spridning så alla, oavsett lyssningsposition, kan njuta av JBLs legendariska sound. Du kan dessutom via switchen på framsidan av högtalaren finjustera de övre registren (+/- 3 dB) för optimal anpassning mot ditt rum samt tycke och smak.

[produktbild]351797-jbl-studio-2-architectural-88iw-768[/produktbild]
[underrubrik]Målningsbara ramlösa magnetinfästa galler[/underrubrik]Tack vare den ramlösa designen på gallret känns det nästan som högtalarna försvinner in i väggarna. Det är inte förrän du drar igång filmen eller börja spela musik som du märker att de verkligen finns där.

[produktbild]351871-jbl-studio-2-architectural-8iw-325[/produktbild]
[underrubrik]Enkla att installera[/underrubrik]Högtalarna i serien är enkla att installera tack vare det finurliga XL-2 installationssystemet. De mekaniska "gripklorna" klarar väggar från 12 mm upp till 51 mm tjocklek och är utformade för att minimera eventuella vibrationer som kan fortplanta sig från högtalarna.

[produktbild]351794-jbl-studio-2-architectural-88iw--02[/produktbild]
[underrubrik]Flera olika modeller i serien[/underrubrik]I Studio 2 Architectural serien hittar du hela sju olika modeller vilket gör det lätt att hitta en modell som passar just dina syften. Välj mellan fyra rektangulära väggmodeller, med enkla eller dubbla baselement, samt tre olika runda takmodeller. Samtliga inspirerade ljudmässigt från JBL.s legendariska M2 Master Reference Monitor.

[produktbild]351796-jbl-studio-2-architectural-88iw-709[/produktbild]

 
Modeller
Vit 5.095:-


Typ:
Vägg

Diskant:
1-tums (25 mm) CMMD Lite i HDI waveguide

Bas:
8-tums (203 mm) Polyplas bas/mellanregister

Känslighet:
88 dB (1m, 2.83V)

Impedans:
8 ohm

Frekvensomfång:
30 - 20.000 Hz

Anslutningar:
Fjäderbelastade högtalarterminaler

Mått:
Yttermått: 254 x 330 x 97 mm
Utsågningsmått: 227 x 303 x 97 mm

Vikt:
5 Kg

Inkom i sortimentet:
2022-08-18