Tivoli Audio Model One+
- Kompakt radio i stilren design
- DAB/DAB+ och FM-mottagare
- Trådlös streaming via Bluetooth
- Tydlig display på fronten
- Handgjort kabinett i trä med basreflexport
- Fem snabbval per mottagningssystem
- Levereras med fjärrkontroll
- Klocka och alarmfunktion
- AUX-ingång för inkoppling av extern källa
- Finns i flera olika finishar

Tivoli Audio Model One+ är en kompakt bordsradio med skön retrodesign och handgjort kabinett i trä. Radion har inbyggda mottagare för DAB/DAB+ samt FM och du kan även streama din musik trådlöst via Bluetooth. Njut av ett klart och tydligt ljud som Tivoli Audio gjort sig kända för att leverera.
[underrubrik]Retrodesignad radio med modernt innehåll[/underrubrik]Den omtyckta designen på Model One+ känner vi igen från de tidigare generationernas olika modeller och varför ändra på ett vinnande koncept?

Precis som tidigare är det snygga kabinettet handgjort och tillverkat i trä. På fronten finns en stor display som visar vilken station eller källa du lyssnar på för tillfället, volymkontroll, en stor manuell tuningknapp, fem snabbvalsknappar samt på/av reglaget.

[underrubrik]Ljudet, toppmonterad högtalare[/underrubrik]För att inte störa frontens design har det kraftfulla och långtslående elementet placerats på toppen av radion vilket ger ett fylligt och klart ljud i ditt rum. Kabinettet är som nämnts ovan tillverkat i trä och har en bakåtriktad basreflexport. Ljudet som Model One+ levererar är välbalanserat och korrekt.

[produktbild]350606-tivoli-audio-model-one-802[/produktbild]
[underrubrik]Inbyggd DAB/DAB+ och FM-mottagare[/underrubrik]Model One+ har inbyggda mottagare för både traditionell FM-radio samt de digitala DAB och DAB+ näten. På den stora LED-displayen på fronten ser du vilken station som spelas för tillfället. Det finns även fem stycken snabbvalsknappar där du kan lagra dina favoritstationer för de olika mottagningssystemen.

[produktbild]350607-tivoli-audio-model-one-844[/produktbild]
[underrubrik]Trådlös streaming via Bluetooth[/underrubrik]Via Bluetooth kan du streama din musik från valfri streamingtjänst på nätet. Paira bara ihop din telefon eller surfplatta med Model One+ och njut av Tivoli Audios rena fina ljud. På baksidan av radion finns även en 3.5 mm AUX-ingång om du vill koppla till en extern källa.

 
Modeller
Valnöt/Beige 2.990:-
Grå/Vit 3.490:-
Ek/Svart 3.490:-


Typ:
Radio

Bluetooth:
Ja

Ljudingångar:
Bluetooth, 3.5 mm AUX

FM-radio:
FM, DAB, DAB+

Fjärrkontroll:
Ja

Mått:
212 x 120 x 150 mm

Vikt:
2 Kg

Inkom i sortimentet:
2022-07-22