Sonos Amp med utomhushögtalare
- Stereopaket med utomhushögtalare
- Sonos Amp streamingförstärkare
- Utomhushögtalare av Sonos och Sonance
- 2 x 125 watt uteffekt
- IP66-klassade, tål värme, kyla, vatten och UV-strålning
- Upp till 6 stycken högtalare kan anslutas*
- Inbyggt WiFi med omfattande streamingstöd
- Kan finjusteras ytterligare via Sonos-appen
- Justerbart bygelfäste

Sonos Amp med utomhushögtalare är ett stereopaket beståendes av den kompetenta streamingförstärkaren Sonos Amp och två stycken vädertåliga högtalare för utomhusbruk av Sonos och Sonance. Förläng ditt Sonos-system till uteplatsen eller trädgården och njut av de väderbeständiga högtalarna med fylligt ljud året om. Styrs enkelt via Sonos app eller AirPlay 2.
[underrubrik]Njut av ditt Sonos-system utomhus[/underrubrik]Med det här paketet kombineras ett par välljudande och väderbeständiga passiva utomhushögtalare med den oslagbara enkelheten hos Sonos. Streama din favoritmusik via Sonos-appen eller AirPlay 2 och njut av ett härligt ljud på balkongen, terassen, trädgården eller vid poolen.

[produktbild]349668-sonos-amp-med-utomhushogtalare-849[/produktbild]
[underrubrik]Kraftfull streamingförstärkare[/underrubrik]Sonos Amp är en kraftfull streamingförstärkare som du ansluter till de passiva högtalarna för en effektiv drivning tack vare det 2 x 125 watt starka slutsteget. Streama musik, radio, ljudböcker och mycket mer från alla dina favorittjänster och styr enkelt med Sonos-appen, Apple AirPlay 2, en universalfjärrkontroll eller en röstassistent på en kompatibel enhet.

*När du använder Sonos Amp tillsammans med Sonos Architectural-högtalare kan hela sex stycken högtalare anslutas till en enda Amp, perfekt när man har en större yta utomhus man vill täcka med ljud. Observera att vid användning av andra tillverkares högtalare än Sonos Architectural är antal begränsat till fyra stycken, förutsatt att de har en impedans på 8 ohm.

[produktbild]349657-sonos-amp-med-vagghogtalare-282[/produktbild]
[underrubrik]Högtalare som tål både regn och rusk[/underrubrik]Med utomhushögtalarna från Sonos och Sonance behöver du aldrig vara orolig för att vädret skall hindra dig från att njuta av din musik. Njut av musik i såväl solsken som regn, högtalarna är IP66-klassade och tål det mesta de utsätts för. De klarar hög luftfuktighet, vatten, saltvattenstänk, UV-strålning samt både låga och höga temperaturer (-25 till 65 grader).

Genom att montera en eller flera par utomhushögtalare och koppla dessa till en eller flera Sonos Amp kan du ta med dig ditt Sonos-ljud utomhus. Se bara till att ditt nätverk har tillräcklig täckning så du kan styra systemet med din telefon eller surfplatta.

[produktbild]349669-sonos-amp-med-utomhushogtalare-164[/produktbild]
[underrubrik]Kan finjusteras efter din utomhusmiljö[/underrubrik]Tillsammans med Sonos Amp kommer du åt en del specialfunktioner för ytterligare optimering av systemet, dessa inställningar hittar du i Sonos-appen under "Settings" > "System" och sedan välja vilket rum högtalarna är placerade i. Välj sedan "Detect Sonos Architectural" för att låsa upp inställningsmenyn. Observera att Sonos Trueplay™-teknologi inte fungerar tillsammans med dessa högtalare då så många faktorer kan ställa till det med en kalibrering av ljud utomhus.

Följande produkter ingår i paketet:
1 st Sonos Amp streamingförstärkare 2 x 125 watt
1 par Sonos Utomhushögtalare av Sonos och Sonance


 
Modeller
Svart/Vitt 18.048:-
Svart/Svart 18.048:-


Typ:
Stereopaket

Förstärkare:
2 x 125 watt i 8 ohm, Klass D

Högtalare:
IP66-klassade med 6.5-tums bas/mellanregister och 1-tums diskant

Ingångar:
HDMI ARC, optisk (via adapter), stereo RCA, Ethernet

Utgångar:
Subwooferutgång, Ethernet

Mått:
Se respektive produkt

Vikt:
8.5 Kg

Inkom i sortimentet:
2022-06-30