Sonos Amp med takhögtalare
- Paket med takhögtalare för infällnad
- Sonos Amp streamingförstärkare
- Takhögtalare av Sonos och Sonance
- 2 x 125 watt uteffekt
- Upp till 6 stycken högtalare kan anslutas*
- Inbyggt WiFi med omfattande streamingstöd
- Kan kalibreras med Trueplay™ (kräver iOS-enhet)
- Kan finjusteras ytterligare via Sonos-appen
- Målningsbara galler

Sonos Amp med takhögtalare är ett stereopaket beståendes av den kompetenta streamingförstärkaren Sonos Amp och två stycken takhögtalare för infällnad av Sonos och Sonance. Skapa ett diskret och välljudande ljudsystem som är mer eller mindre helt osynligt. Styrs enkelt via Sonos app eller AirPlay 2.
[underrubrik]Nästan osynligt ljud med smidig styrning[/underrubrik]Med det här paketet kombineras ett par nästan osynliga infällnadshögtalare för takmontering med den oslagbara enkelheten hos Sonos. Streama din favoritmusik via Sonos-appen eller AirPlay 2 och njut av ett härligt bakgrundsljud.

[produktbild]349596-sonos-paket-med-takhogtalare-159[/produktbild]
[underrubrik]Kraftfull streamingförstärkare[/underrubrik]Sonos Amp är en kraftfull streamingförstärkare som du ansluter till de passiva högtalarna för en effektiv drivning tack vare det 2 x 125 watt starka slutsteget. Streama musik, radio, ljudböcker och mycket mer från alla dina favorittjänster och styr enkelt med Sonos-appen, Apple AirPlay 2, en universalfjärrkontroll eller en röstassistent på en kompatibel enhet.

*När du använder Sonos Amp tillsammans med Sonos Architectural-högtalare kan hela sex stycken högtalare anslutas till en enda Amp, perfekt när man har ett större rum man vill fylla med diskret bakgrundsljud. Observera att vid användning av andra tillverkares högtalare än Sonos Architectural är antal begränsat till fyra stycken, förutsatt att de har en impedans på 8 ohm.

[produktbild]349597-sonos-paket-med-takhogtalare-547[/produktbild]
[underrubrik]Diskreta högtalare för inbyggnad i taket[/underrubrik]Takhögtalare av Sonos och Sonance är ett par infällnadshögtalare som tagits fram i samarbete mellan Sonos och Sonance. Högtalarna är gjorda för montering i tak och det diskreta gallret, med sin extremt tunna ram, gör högtalarna nästan helt osynliga. För att sätta en personlig touch på högtalarna kan de lackas eller målas i valfri färg.

[produktbild]349598-sonos-paket-med-takhogtalare-178[/produktbild]
[underrubrik]Kan finjusteras efter ditt rum[/underrubrik]När högtalarna är kopplade till Sonos Amp kan du via den smarta Trueplay™-teknologin i förstärkaren optimera ljudet efter just ditt rums akustik. Observera att Trueplay kräver en iOS smarttelefon eller surfplatta för att fungera.

Tillsammans med Amp kan du dessutom komma åt en del specialfunktioner för ytterligare optimering av systemet, dessa inställningar hittar du i Sonos-appen under "Settings" > "System" och sedan välja vilket rum högtalarna är placerade i. Välj sedan "Detect Sonos Architectural" för att låsa upp inställningsmenyn.

Följande produkter ingår i paketet:
1 st Sonos Amp streamingförstärkare 2 x 125 watt
1 par Sonos Takhögtalare av Sonos och Sonance


 
Modeller
Svart/Vitt 16.998:-


Typ:
Stereopaket

Förstärkare:
2 x 125 watt i 8 ohm, Klass D

Ingångar:
HDMI ARC, optisk (via adapter), stereo RCA, Ethernet

Utgångar:
Subwooferutgång, Ethernet

Mått:
Se respektive produkt

Vikt:
4.4 Kg

Inkom i sortimentet:
2022-06-30