Sonos Roam smart portabel högtalare
- Kompakt portabel högtalare
- Redo för röststyrning
- Inbyggt WiFi och Bluetooth-stöd
- Damm- och vattentät (IP67-klassad)
- Stöttålig konstruktion
- Upp till 10 timmars batteritid
- Apple AirPlay 2
- Kontrollknappar
- Automatisk Trueplay™
- Justerbar EQ (bas, diskant och loudness)

Sonos Roam är en väldigt kompakt och portabel högtalare med röststyrningsstöd som du kan använda både inom- och utomhus. I hemmets lugna vrå ansluts Roam automatiskt till ditt WiFi-nätverk och när du är ute på språng ansluter du en snabbt och smidigt via Bluetooth. Med sin stöttåliga design och IP67-klassning är Roam redo även för tuffare tag.
[underrubrik]Är med dig på alla äventyr[/underrubrik]Lyssna på många timmar av musik, radio, ljudböcker och mycket mer från alla dina favorittjänster tack vare det uppladdningsbara batteriet som räcker länge. Lyssna via Wi-Fi när du är hemma och styr ljudet med Sonos-appen eller med din röst via Google Assistant, streama via Bluetooth överallt annars. Lägg till fler Sonos-högtalare runt om i hemmet för att lyssna i flera rum. Allt fungerar tillsammans via Wi-Fi.


[underrubrik]Lyssna var du vill[/underrubrik]Få den oslagbara Sonos-upplevelsen med Wi-Fi och streama ljud direkt från telefonen, surfplattan eller datorn via Bluetooth.

[produktbild]349029-sonos-roam-tradlos-portabel-hogtalare-305[/produktbild]
[underrubrik]Lätt som en plätt - och automatiskt[/underrubrik]Hemma ansluter Roam sig automatiskt till ditt nätverk och är du ute kopplar den upp sig via Bluetooth till din mobila enhet. Det enda du behöver fundera på är vad du vill lyssna på.

[produktbild]349029-sonos-roam-tradlos-portabel-hogtalare-907[/produktbild]
[underrubrik]Stort ljud från en liten enhet[/underrubrik]Sonos Roams precisionsdesignade akustik ger ett otroligt klart och fylligt ljud som vida överträffar högtalarens nätta format. Dubbla Klass D förstärkare driver ett diskant- och mid-bas element för ett klart, detaljerat och fylligt ljud.

[produktbild]349029-sonos-roam-tradlos-portabel-hogtalare-444[/produktbild]
[underrubrik]Redo att skapa vardagens soundtracks[/underrubrik]Roam har ett inbyggt uppladdningsbart batteri som ger dig upp till tio timmars oavbruten speltid* (beroende på volym).

Använd den medföljande USB A–C-kabeln och en USB-nätadapter (ingår ej) på minst 5 V/1.5 A (7.5 W) för att ladda Roam . Du kan också använda den trådlösa laddaren för Sonos Roam eller valfri Qi-certifierad trådlös laddare.
[i]* Räkna med 50 procent volym när de streamar via Wi-Fi[/i]

[produktbild]349029-sonos-roam-tradlos-portabel-hogtalare-188[/produktbild]
[underrubrik]Genomtänkt och ergonomisk design[/underrubrik]Den smidiga designen gör att Roam kan placeras var som helst i ditt hem. Dess lätta vikt och ergonomiska konstruktion gör den enkel att använda när du är på resande fot.

[produktbild]349029-sonos-roam-tradlos-portabel-hogtalare-248[/produktbild]
[underrubrik]Stöt- och vattensäker[/underrubrik]Tack vare sin robusta konstruktion med stötdämpande material är Roam redo för tuffare tag. Den har dessutom en IP67-klassning vilket gör att den tål både fukt* och damm.
[i]* Högtalaren är vattentät ned till en meters djup i upp till 30 minuter.[/i]

[produktbild]349029-sonos-roam-tradlos-portabel-hogtalare-324[/produktbild]
[underrubrik]Kan användas både ståendes och liggandes[/underrubrik]Roam kan användas både ståendes, för att spara plats, eller liggandes. Oavsett hur du placerar den anpassas ljudet efter högtalarens position för optimal ljudåtergivning.

[produktbild]348878-sonos-roam-sl-tradlos-portabel-hogtalare-084[/produktbild]
[underrubrik]Styr hur du vill [/underrubrik] [b]Sonos-appen[/b]
Anslut alla dina streamingtjänster, upptäck ny musik på Sonos Radio och anpassa inställningarna.

[b]Med din röst[/b]
Roam kan styras med rösten via röststyrningsassistenten Google Assistant.

[b]AirPlay 2[/b]
Skicka ljud direkt från en iPhone, iPad eller Mac till Sonos via AirPlay 2 och be Siri att höja volymen från någon av dina enheter.

[b]Bluetooth[/b]
Spela upp ljud från en smartphone, surfplatta eller någon annan Bluetooth-aktiverad enhet som har anslutits till högtalaren.

[b]Knappar[/b]
Tryck för att spela upp, pausa, hoppa över en låt, spela samma låt igen eller byta till Bluetooth manuellt.

[underrubrik]Styr Roam utan att använda dina händer[/underrubrik]Du kan med din röst be Google Assistent att ställa in väckningar, spela upp nyheterna, styra smarta enheter i hemmet och mycket mer.

[produktbild]349029-sonos-roam-tradlos-portabel-hogtalare--03[/produktbild]
[underrubrik]Bättre tillsammans[/underrubrik]Mixa och matcha högtalare för att bygga systemet du vill ha över tid. Utöka enkelt när det passar dig och lyssna överallt i och utanför hemmet.

[produktbild]348697-sonos-beam-gen-2-353[/produktbild]

 
Modeller
Shadow Black 1.790:-
Lunar White 1.790:-


Typ:
Trådlös

Batteri:
Ja, upp till 10 timmars speltd

Bluetooth:
Ja (Bluetooth 5.0)

Airplay:
AirPlay 2

Övrig trådlös:
WiFi

USB:
Endast laddning

Mått:
62 x 168 x 60 mm

Vikt:
0.4 Kg

Inkom i sortimentet:
2022-06-22