Sonos Ray
- Kompakt soundbar
- Kraftfullt ljud
- Apple AirPlay 2
- Anpassat ljud med Trueplay™-teknologi
- Inbyggt WiFi
- Lättåtkomliga touchkontroller
- Synkronisering med fjärrkontrollen till tv:n
- Optisk digital anslutning
- Enkel att installera och använda
- Finns i både svart och vitt

Uppgradera dina tv-, musik- och spelupplevelser med denna förvånansvärt kompakta och lättanvända soundbar.
[underrubrik][/underrubrik][underrubrik]Kompakt soundbar med HD-ljud[/underrubrik]Uppgradera dina tv-, musik- och spelupplevelser med denna förvånansvärt kompakta och lättanvända soundbar. Upplev perfekt balanserat ljud, inklusive tydlig dialog och fyllig bas, plus enkel styrning med tv:ns fjärrkontroll, Sonos-appen, Apple AirPlay 2 med mera.

Det krävs bara två kablar och några minuter för att komma igång. Det framåtriktade ljudet gör Ray särskilt lämplig för trånga utrymmen, som en hylla i tv-möbeln. Utnyttja möjligheten att bygga upp Sonos-systemet du vill ha över tid genom att lägga till högtalare för att skapa surroundljud eller lyssna i flera rum.[underrubrik]Allt handlar om balans[/underrubrik]Upplev perfekt stereoljud. Den specialutformade akustiken balanserar noggrant höga toner och toner i mellanregistret samtidigt som Sonos egen förvrängningsmotverkande teknik producerar exakt viktad bas.

[produktbild]348748-sonos-ray-183[/produktbild]
[underrubrik]Klar och tydlig dialog[/underrubrik]Tack vare finjustering av ledande ljudtekniker från Hollywood och Trueplay™-tekniken* som anpassar ljudet efter utrymmets unika akustik missar du aldrig ett enda ord. Aktivera talförstärkning i Sonos-appen för att göra dialogen ännu tydligare.
[i]*Trueplay kräver en iOS-enhet som stöds.[/i]

[produktbild]348749-sonos-ray-226[/produktbild]
[underrubrik]Dynamiskt ljud som ökar dramatiken[/underrubrik]Upplev känslan av att vara i händelsernas centrum med avancerad bearbetning som skapar en förvånansvärt bred ljudbild och noggrant positionerar komponenterna i rummet.

[produktbild]348748-sonos-ray-396[/produktbild]
[underrubrik]Perfekt ljud med Trueplay™[/underrubrik]Sonos Trueplay-teknologi* justerar ljudet efter ditt rums akustik så att det som spelas upp alltid låter som det är tänkt.
[i]*Kräver iOS enhet[/i]

[underrubrik]Designad för att gömmas undan[/underrubrik]Sonos Ray:s kompakta format gör den lätt att gömma undan i t.ex din stereobänk eller montera på vägg (väggfäste finns som tillval), och alla akustiska komponenter är riktade framåt för att minska störningar från närliggande ytor så att Ray alltid låter fantastiskt, även om du placerar den i tv-möbeln.

[produktbild]348749-sonos-ray-599[/produktbild]
[underrubrik]Ingenting får stå i vägen för din underhållning[/underrubrik]Den kompakta och diskreta designen smälter in i hemmet och distraherar inte från det som händer på skärmen.

[produktbild]348749-sonos-ray-252[/produktbild]
[underrubrik]Enkel att installera[/underrubrik]Från uppackning till otroligt ljud på bara några minuter. Koppla bara in strömsladden, anslut tv:n och öppna Sonos-appen. Den gör större delen av jobbet åt dig.

[produktbild]348748-sonos-ray--02[/produktbild]

[underrubrik]Fungerar med din TV[/underrubrik]Anslut Ray till i princip vilken TV som helst* och använd den befintliga fjärrkontrollen för att styra ljudet. Du kan även ansluta din dator* för att ta spelupplevelsen till en ny nivå. [i]*TV:n eller datorn måste ha en optisk utgång.[/i]

[produktbild]348749-sonos-ray-229[/produktbild]
[underrubrik]Streama din favoriter från dina favorittjänster[/underrubrik]Streama musik, radio, poddar och ljudböcker från alla dina favorittjänster via Wi-Fi när tv:n är avstängd. Använd Sonos-appen, Apple AirPlay 2, Spotify Connect med mera.

[produktbild]348748-sonos-ray-479[/produktbild]
[underrubrik]Skräddarsy din upplevelse med Sonos-appen[/underrubrik]Aktivera talförstärkning för att höra dialogen ännu tydligare när rollfigurer viskar eller musiken intensifieras. Aktivera nattläget för att sänka volymen på högljudda effekter när du vill undvika att störa andra personer i hemmet.

[produktbild]348748-sonos-ray-574[/produktbild]
[underrubrik]Möjlighet att bygga ut ditt ljudsystem[/underrubrik]Lägg enkelt till högtalare när du vill. Gör ljudet ännu mer omslutande med en subwoofer och bakre surroundhögtalare och placera högtalare runt om i hemmet för att lyssna i flera rum.

[produktbild]348749-sonos-ray-118[/produktbild]
[underrubrik]Lyssna var du vill, när du vill[/underrubrik]Lyssna på ditt sätt med högtalare i varje rum. Titta på TV i vardagsrummet samtidigt som du spelar upp musik i sovrummet, och gruppera ditt system för att lyssna överallt i hemmet.

[produktbild]348748-sonos-ray-177[/produktbild]
[underrubrik]Enkelt att bygga ut[/underrubrik]Du kan snabbt och enkelt bygga vidare på ditt system genom att komplettera med en eller flera högtalare. Med Sonos kan du skapa ett trådlöst multirumssystem i hela ditt hem.

[produktbild]348718-sonos-arc-123[/produktbild]


 
Modeller
Svart 3.330:-
Vit 3.330:-


Typ:
Soundbar

Förstärkare:
Fyra Klass D förstärkare

Högtalare:
2 x diskanter, 2 x mid-basar

Funktioner:
AirPlay2, Spotify Connect, justebar EQ, Trueplay kalibrering, talförstärkning, nattläge

Ingångar:
1 x optisk, ethernet

Vägghängd:
Ja, väggfäste finns som tillval

Medföljande tillbehör:
Strömkabel (1.5 m), optisk kabel (1.5 m)

Mått:
559 x 71 x 95 mm

Vikt:
3 Kg

Inkom i sortimentet:
2022-06-22