Tangent PreAmp II + PowerAmpster II
- Kraftfull kompakt stereokombo
- Streamingstöd via bluetooth
- 2 x 100 watt uteffekt
- Inbyggt RIAA-steg (MM) för vinyl
- Balanserade och obalanserade anslutningar
- Endast 195 mm breda
- Levereras med fjärrkontroll

Tangent PreAmp II + PowerAmpster II är en liten och naggande god stereokombo, beståendes av ett försteg med streamingstöd via Bluetooth och flera digitala och analoga anslutningar inklusive RIAA-steg för vinyl. Kraften från det kompakta slutsteget är tillräckligt för att driva även lite större högtalare.
[underrubrik]Försteg med streamingstöd[/underrubrik]Tangent PreAmp II är ett väldigt kompakt och prisvärt tvåkanals försteg. Streama din musik trådlöst via Bluetooth eller koppla in dina källor via kabel och anslut försteget med balanserade (XLR) eller obalanserade anslutningar till slutsteget.

[underrubrik]Anslut din vinylsvarv[/underrubrik]PreAmp II har en stereo Line In som du kan ställa mellan vanlig lågnivå eller Phono för att ansluta din vinylspelare. Utöver denna finns även en 3.5 mm AUX-ingång samt en optisk digital ingång för dig som vill ansluta en TV för bättre ljudåtergivning.

[produktbild]348341-tangent-preamp-ii-stereoforsteg--03[/produktbild]
[underrubrik]Kompakt slutsteg med gott om kraft[/underrubrik]Låt dig inte luras av de pyttiga måtten utan här finns rejält med kraft för att driva även lite större högtalare, speciellt om du väljer att bryggkoppla steget och köra det i mono. I vanligt stereoläge levererar PowerAmpster II 100 watt per kanal och kör du det i bryggat läge knuffar det ut imponerande 200 watt, tänk bara på att du då behöver två slutsteg för att driva ett par högtalare. Du ställer enkelt om steget i stereo eller monoläge via en switch på baksidan.

[produktbild]348364-tangent-preamp-ii-powerampster-ii-314[/produktbild]

Följande produkter ingår i paketet:
1 st Tangent PreAmp II stereoförsteg
1 st Tangent PowerAmpster II


 
Modeller
Svart 4.780:-


Typ:
Stereo Kombo

Förstärkare:
2 x 100 watt

Ingångar:
Försteg: Bluetooth, stereo XLR, stereo RCA (Line/Phono), optisk, 3.5 mm AUX
Slutsteg: Stereo XLR, stereo RCA

Utgångar:
Försteg: Stereo XLR, stereo RCA, subwooferutgång, hörlursuttag
Slutsteg: guldpläterade högtalaranslutningar

Mått:
Se respektive produkt

Vikt:
3.7 Kg

Inkom i sortimentet:
2022-06-08