Tangent PowerAmpster II
- Slutsteg i kompakt format
- 2 x 50 Watt 8 Ohm och 2 x 100 Watt 4 Ohm
- Kan även bryggkopplas (1 x 200 watt)
- Balanserade och obalanserade ingångar
- Skruvanslutningar som tar bananer
- Perfekt partner till försteget PreAmp II
- Prisvärt slutsteg för surround- och Atmoshögtalare
- Endast 195 mm bred
- Wake On på signal

Tangent PowerAmpster II är ett väldigt kompakt och samtidigt kraftfullt slutsteg. Välj mellan att driva det i stereo då det lämnar 100 watt per kanal i 4 Ohm eller bryggkoppla det för ännu högre effekt. Du kan även använda slutsteget för att driva t.ex Atmos eller surroundhögtalare i din bioanläggning.
[underrubrik]Litet och kraftfullt[/underrubrik]Låt dig inte luras av de pyttiga måtten utan här finns rejält med kraft för att driva även lite större högtalare, speciellt om du väljer att bryggkoppla steget och köra det i mono. I vanligt stereoläge levererar PowerAmpster 100 watt i 4 Ohm per kanal och kör du det i bryggat läge knuffar det ut imponerande 200 watt, tänk bara på att du då behöver två slutsteg för att driva ett par högtalare. Du ställer enkelt om steget i stereo eller monoläge via en switch på baksidan.

Designen är skönt avskalad i ett svart chassi med tjock frontplåt och en diskret mittmonterad diod som visar om steget är i drift eller stand by. Bredden är endast 195 mm vilket gör att det passar perfekt ihop med försteget PreAmp II.

[produktbild]348350-tangent-powerampster-ii--02[/produktbild]
[underrubrik]Prisvärt slutsteg för extrahögtalare till bion[/underrubrik]Tangent PowerAmpster är även ett klockrent slutsteg att använda när du vill bygga ut din bioförstärkare med flera kanaler eller få extra bra drivning till dessa. Anslut slutsteget från din bioförstärkares Pre-Out med RCA eller XLR-kablar, steget hanterar bägge typer.

[underrubrik]Anslutningar[/underrubrik]PowerAmpster II har både balanserade (XLR) och obalanserade anslutningar. Högtalarterminalerna är guldpläterade och tar bananer. En smidig funktion är Auto On som känner av om slutsteget får signal och startar automatiskt, om det inte fått signal på 15 minuter går steget återigen ner i stand by.

 
Modeller
Svart 2.790:-


Typ:
Stereoslutsteg

Effekt:
2 x 100 watt 4 Ohm (200 watt i bryggkopplat mono)

Analoga ingångar:
Stereo XLR, stereo RCA

Högtalaranslutningar:
Skruvterminaler (tar bananer)

Mått:
195 x 70 x 195 mm

Vikt:
2 Kg

Inkom i sortimentet:
2022-06-08