Klipsch Reference Premiere RP-500SA II
- Dolby Atmos Enabled högtalare
- Klangmatchad mot Reference Premiere II-serien
- Placeras enkelt på dina främre högtalare
- Kan även användas som surround/surround back
- Integrerat nyckelhålsfäste för väggmontering
- Justerbart delningsfilter (Atmos/Surround)
- 5.25-tums bas med 1-tums LTS diskant i Tractrix horn
- Uppdaterade Cerametallic basar
- Robust tygfront med magnetinfästning
- Levereras med högtalarjumperkablar

Klipsch Reference Premiere RP-500SA II är en Atmos Enabled högtalare i 2022-års Reference Premiere II-serie. Högtalare placeras smidigt på toppen av dina fronthögtalare och använder taket för att reflektera Atmosljudet mot lyssningspositionen för att skapa den härliga tredimensionella ljudbubblan som de objektbaserade ljudformaten kan leverera. När du drar igång actionfilmerna kommer du garanterat sitta med ett leende på läpparna, nåt troligtvis inte dina grannar gör.
[citat]Tell your neighbours were not sorry![/citat]En klassisk slogan från Klipsch som väl stämmer in på det ljud som den uppdaterade Reference Premiere II serien levererar. MK II-serien bjuder på en hel del förbättringar gentemot den tidigare generationen och vi ser mer eller mindre en helt omarbetad högtalarserie där kabinettkonstruktion, element, terminaler, fötter och finish har förfinats för maximal prestanda.[underrubrik]Reference Premiere RP-500SA II[/underrubrik]RP-500SA II är en Atmos Enabled högtalare i Reference Premiere II-serien som bestyckats med en 5.25-tums kopparfärgad Cerametallic bas och en ventilerad 1-tums LTS (Linear Travel Suspension) titaniumdiskant i 90 x 90 graders hybrid Tractrix komposithorn.

[produktbild]348301-klipsch-reference-premiere-rp-502sa-ii-057[/produktbild]
Högtalaren placerar du ovanpå dina fronthögtalare och ljudet skickas sedan snett uppåt mot taket och reflekteras sedan ner mot lyssningspostionen för att skapa det objektbaserade ljudet. Äger du ett par golvhögtalare i Reference Premiere II-serien kommer du garanterat uppskatta de medföljande jumperkablarna för smidig anslutning till Dolby Atmos uttaget på högtalarna.

[produktbild]348305-klipsch-reference-premiere-rp-502sa-ii-261[/produktbild]
RP-500SA II kan även användas som surround eller surroundback högtalare och genom switchen på baksidan kan du enkelt justera delningsfrekvens för Atmos eller surroundljud.

[produktbild]348308-klipsch-reference-premiere-rp-502sa-ii-368[/produktbild]
[underrubrik]LTS diskant i 90 x 90 hybrid Tractrix horn[/underrubrik]LTS-diskanten, som placerats i ett hybrid Tractrix horn med 90 x 90 graders spridning, ger ett fokuserat och högupplöst ljud mot lyssningspositionen med hög detaljrikedom. Själva diskanten är placerad i en ventilerad kammare som reducerar stående vågor som kan ge upphov till oönskade biljud. Tractrixhornet i Reference Premiere II-generationen har blivit något större än i den föregående serien för ett större soundstage med förbättrad riktingsverkan.

[produktbild]348309-klipsch-reference-premiere-rp-502sa-ii-855[/produktbild]
[underrubrik]Cerametallic basar[/underrubrik]De kopparfärgade elementen i Reference Premiere II har blivit något av seriens signum. Elementen är väldigt lätta och samtidigt hållfasta för minimal distortion och maximal verkningsgrad. Konstruktionen har finslipats för förbättrad transientrespons med mer kontroll och precision. Talspolen i elementen har gjorts 70 procent större samt så har det magnetiska systemet omarbetats vilket ger en bättre effekthantering med mer linjär återgivning och lägre distortion.

[produktbild]348309-klipsch-reference-premiere-rp-502sa-ii-716[/produktbild]
[underrubrik]Tractrix basreflexportar[/underrubrik]Flera av modellerna i serien har Tractrix basportar för ett effektivt luftflöde med minskat blåsljud och distortion samt förbättrad respons i de lägre registren. Detta gäller dock ej RP-502SA II då den är sluten.

[produktbild]348129-klipsch-reference-premiere-rp-5000f-ii-991[/produktbild]

[underrubrik]Komplett högtalarserie för film och musik[/underrubrik]2022-års Reference Premiere II-serie består av inte mindre än hela elva modeller med fyra golvhögtalare, två par stativare, tre centerhögtalare, surround och Atmos Enabled högtalare. Använd dom för att spela musik eller bygg ditt helt klangmatchade biosystem.

[produktbild]348128-klipsch-reference-premiere-rp-5000f-ii-393[/produktbild]

 
Modeller
Svart 7.990:-
Valnöt 8.990:-


Typ:
Dolby Atmos

Diskant:
1-tums LTS-diskant i Tractrix horn

Bas:
5.25-tums Cerametallic bas

Känslighet:
i.u

Impedans:
8 ohm

Frekvensomfång:
i.u

Anslutningar:
Guldpäterade skruvterminaler (tar bananer)

Mått:
173 x 217 x 320 mm

Vikt:
4.3 Kg

Inkom i sortimentet:
2022-06-03