Pro-Ject Audio Metallica Limited Edition Turntable
- When Nothing Else Matters
- Vinylspelare i limiterad upplaga
- Specialdesignad plint i krom med Metallica logo
- 8.6-tums S-formad tonarm med SME-tonarmsskal
- Kommer förmonterad med Pick it S2 C pickup
- Tung glastallrik för stabil uppspelning
- Höjdjusterbara vibrationsdämpande fötter i metall(ica)
- Elektronisk varvtalskontroll, 33/45/78-varv
- Justebart nåltryck och anti-skating
- Guldpläterade RCA-anslutningar

Pro-Ject Metallica Limited Turntable är en hyllningsskivspelare till hårdrocksbandet Metallica som knappast behöver nån närmare presentation. Spelaren, som först visades upp på Münchens High-End mässa i maj 2022, kommer i en kraftigt begränsad upplaga så det är först till kvarn som gäller.
[citat]When you rock vinyl on this deck – Nothing Else Matters.[/citat] Metallica fan och vill ha nåt som verkligen skiljer dig från mängden? Då är Metallica Turntable helrätt för dig! Skivspelaren liknar verkligen inget annat och ansågs av många som besökte den stora mässan i München vara en av de absolut häftigaste produkterna som visades upp.[underrubrik]Master of vinyl[/underrubrik]Plinten i MDF, som formats i Metallicas logotyp, har fått en spegelblank yta som ger spelaren en väldigt distinkt look. Subplattern och drivhjulen är diamantskurna ur aluminium för extrem precision med högre toleranser och lägre resonanser. Ovanpå plinten vilar en massiv och tung glastallrik som ger en stabil och vibrationsfri gång.

[produktbild]348042-pro-ject-metallica-limited-edition-turntable-988[/produktbild]
[citat]This is The End of the Line for audiophile turntable design.[/citat] [underrubrik]S-formad tonarm med SME-skal[/underrubrik]Metallica Turntable är bestyckad med en 8.6-tum lång s-formad tonarm vars bas och lager är tillverkade i aluminium. Det medföljer ett SME tonarmsskal där en Pick it S2 C pickup (MM) sitter förmonterad. Pick it S2 C bygger på Ortofons legendariska Concorde pickup som under lång, lång tid varit professionella DJ:s förstaval och icke att förglömma en utmärkt HiFi-pickup. Du kan väldigt enkelt byta ut den medföljande nålen mot en med finare slipning för bättre kanalseparation, spårning och ljudkvalitet.

[produktbild]348044-pro-ject-metallica-limited-edition-turntable-761[/produktbild]
[underrubrik]Elektronisk varvtalskontroll[/underrubrik]Med en switch byter du enkelt hastighet mellan 33-, 45- och 78-varv. För att spela upp 78-vars skivor byter du till den medföljande drivremmen, du behöver även en speciellt anpassad nål för detta (medföljer ej).

[produktbild]348045-pro-ject-metallica-limited-edition-turntable-019[/produktbild]
[underrubrik]Metal feet, fötter i metall[/underrubrik]Under spelaren sitter tre höjdjusterbara fötter i metall med vibrationsdämpande material, vilket reducerar oönskade resonanser och gör det lätta att få spelaren i våg.

[produktbild]348046-pro-ject-metallica-limited-edition-turntable-731[/produktbild]

 
Modeller
Svart/Krom 9.990:-


Typ:
Skivspelare

Drift:
Remdriven med elektronisk varvtalsjustering

Pick-up:
Pick iT S2 C

Hastigheter:
33-, 45- och 78 varv (OBS! 78-varv kräver specialnål)

Nätdel:
Extern 15V DC/0.8A

Utgångar:
Guldpläterad stereo RCA + jordanslutning

Tillbehör:
Nätdel, 78-varvs rem, singeladapter, filtmatta

Mått:
430 x 120 x 430 mm

Vikt:
4.5 Kg

Inkom i sortimentet:
2022-06-01