Lithe Audio Wireless Micro Subwoofer
- Trådlös aktiv microsubwoofer
- Extremt kompakt, 174 x 184 x 174 mm
- Framtagen för Lithe Audios multirumssystem
- Appbaserad DSP till Android och iOS
- Fungerar till alla AirPlay2- och Chromecasthögtalare
- Perfekt komplement till infällnadshögtalare
- EQ med flera förvalda filterinställningar
- 4-tums aktivt element med dubbla passiva radiatorer

Lithe Audio Wireless Micro Subwoofer är väldigt kompakt och trådlös aktiv subwoofer som enkelt kan kopllas ihop med dina Lithe Audio aktiva infällnadshögtalare, AirPlay2 eller Googlecast kompatibla högtalare. Med sina extremt nätta mått blir det enkelt att hitta en diskret placering för subwoofern.
[underrubrik]Trådlös subwoofer med stor flexibilitet[/underrubrik]Den superkompakta subwoofern Lithe Audio Wireless Micro Subwoofer är i första hand framtagen som ett komplement till de WiFi-baserade infällnadshögtalarna från Lithe Audio. Med en subwoofer som stöd får du ett bättre "fill" i ljudet med skönare basgång.

Du kan även använda subwoofern till alla högtalare som har stöd AirPlay2 och Googlecast (Chromecast).[underrubrik]Plug and play[/underrubrik]Det går snabbt och enkelt att koppla in och synka subwoofern mot ditt system, oavsett om det är till Lithe Audios egna högtalare eller andra tillverkares produkter.

Då subwoofern har ett WiFi-baserat mottagningssystem får du en stor flexibilitet vid placeringen av basen, se bara till att du har ett strömuttag nära den tilltänka platsen.

[underrubrik]Multirumskompablitet[/underrubrik]Lithe Audio Wireless Micro Subwoofer kan användas i ett multirumssystem med andra tillverkares Googlecast eller AirPlay2 kompatibla produkter.

[produktbild]347676-lithe-audio-wireless-micro-subwoofer-547[/produktbild]
[underrubrik]Smidig styrning via app[/underrubrik]Via appen Lithe Audio App, som är kompatibel både med Android och iOS-produkter, styr du enkelt din subwoofer och kan göra flera inställningar i realtid som delningsfrekvens, volym, gain samt låg och högpassfilter med flera förval.

[produktbild]347677-lithe-audio-wireless-micro-subwoofer-508[/produktbild]
[underrubrik]Högtalarbestyckning och mått[/underrubrik]Med sina pyttemått på endast 174 x 184 x 174 mm (BxHxD) är det imponerande vad den lilla subwoofern presterar. Basen är betyckad med tre element, alla på 4 tum, där ett element är aktivt som får hjälp av två passiva radiatorer. Ett driftsäkert Klass D slutsteg lämnar en effekt på 50 watt.

[underrubrik]Nätverksanslutning in och ut[/underrubrik]Subwoofern kan även anslutas med nätverkskabel för dig som har ett externt styrsystem eller vill ha en så stabil anslutning som möjligt från din router.

[produktbild]347678-lithe-audio-wireless-micro-subwoofer-301[/produktbild]

 
Modeller
Svart 4.790:-


Typ:
Aktiv

Typ av subwoofer:
Aktiv med passiva radiatorer

Effekt:
50 watt Klass D

Element:
1 x 4-tums aktivt, 2 x 4-tums passiva

Frekvensomfång:
40 - 200 Hz (-10 dB)

Delningsfilter:
Justerbart

Mått:
174 x 184 x 174 mm

Vikt:
3 Kg

Inkom i sortimentet:
2022-05-23