Klipsch ProMedia Heritage 2.1
- Kompakt och aktivt 2.1 högtalarsystem
- Klipsch Heritage - skön retrodesign
- Trådlöst streamingstöd via Bluetooth
- 2 desktop högtalare och 8-tums aktiv subwoofer
- Softdome diskant i Tractrix horn
- Total peakeffekt 220 watt (2 x 35 + 150 watt)
- Kabinett i MDF med snygga tygfronter
- Perfekt för skrivbordet som datorhögtalare
- Separat volymstyrning för subwoofern
- Levereras med fjärrkontroll

Klipsch ProMedia Heritage 2.1 är ett kompakt ljudsystem med skönt retroinspirerad design och kraftfullt ljud. Satelliternas kompakta format gör dom lämpliga att användas som till exempel skrivbordshögtalare till datorn, där de tillsammans med den aktiva basen basen ser till att leverera det stora och kraftfulla ljud som Klipsch gjort sig kända för.
[underrubrik]Stort ljud från litet format[/underrubrik]Söker du efter ett högtalarsystem i skön retrodesign i ett kompakt format som samtidigt levererar ett stort ljud kan Klipsch ProMedia Heritage 2.1 vara systemet för dig. Designen har inspirerats av de legendariska högtalarna som grundaren Paul W. Klipsch designade och utvecklade i slutet av 40-talet och konceptet är fortfarande detsamma, att återge känslan av livemusik i hemmet.[underrubrik]2.1 multimediasystem[/underrubrik]Två ganska kompakta högtalare, bestyckade med var sitt 4-tums långslagigt element och 1-tums diskant i Klipsch patenterade Tractrix horn, återger midbas, röster och diskant klart och tydligt, samtidigt som en aktiv 8-tums subwoofer ser till att leverera en djup och kraftfull bas som både känns och hörs. Undersidan av högtalarna är vinklade något uppåt för att ge en optimal lyssningsvinkel.

[produktbild]346606-klipsch-promedia-heritage-21--02[/produktbild]

[underrubrik]Streama trådlöst via Bluetooth[/underrubrik]Klipsch ProMedia Heritage 2.1 har inbyggd Bluetoothmottagare vilket gör att du enkelt kan streama din musik från datorn, telefonen, surfplattan eller kompatibla TV-apparater. Det finns också en stereo RCA ingång om du föredrar att koppla din källa via kabel samt en USB-ingång som har stöd för musik lagrat på flashminnen.

Har din TV inget Bluetoothstöd och bara en optisk utgång, behöver du komplettera med en separat D/A-omvandlare för att plocka ut ljudet därifrån.

Inkoppling av din externa källor görs till basen där även kablarna till satelliterna kopplas in. I paketet medföljer fjärrkontroll, strömkabel, högtalarkabel samt en 3.5mm-2 x RCA kabel.

 
Modeller
Valnöt 4.190:-
Svart 4.190:-


Typ:
Aktiva

Diskant:
1-tums diskant i Traxtric horn

Bas:
4-tums bas/mellanregister

Frekvensomfång:
29 - 20.000 Hz

Mått:
Satelliter: 140 x 203 x 109 mm
Subwoofer: 254 x 305 x 381 mm

Vikt:
7.7 Kg

Inkom i sortimentet:
2022-05-05