Triangle Borea BR03 BT
- Aktiva högtalare i modern design
- Bluetooth med HiFi-streaming, aptX HD
- Baserad på testvinnaren BR03
- Flera analoga och digitala ingångar
- Optimerat slutsteg med 2 x 50 watt effekt
- Stöd för högupplöst ljud, aptX HD
- Phonoingång för inkoppling av skivspelare
- Aktiv subwoofer kan anslutas för extra tryck
- Snygga tygfronter med magnetinfästning
- RF-fjärrkontroll med lång räckvidd


Triangle Borea BR03 BT är en aktiv högtalare med trådlöst streamingstöd via Bluetooth. BR03 BT baseras på den flerfaldigt prisbelöna högtalaren Borea BR03 men här behöver du inte tänka på vilken förstärkare du skall välja då slutsteget redan sitter inbyggt och har matchats perfekt mot högtalaren. Njut av Triangles berömda spelglada ljud med ett härligt öppet mellanregister och klar diskant.
BR03 BT utgår till förmån för nya[url=https://www.hembiobutiken.se/produkter/hogtalare/aktiva/374470-triangle-borea-br03-connect/] BR03 Connect[/url]. Priset gäller så länge lagret räcker.

[underrubrik]Prisbelönt och testvinnande högtalare i aktivt utförande[/underrubrik]Som nämnts ovan är BR03 BT baserad på BR03, en av de fina högtalarna i Triangles oerhört prisvärda Borea-serie, som vunnit utmärkelser världen över.

Till skillnad mot den vanliga BR03 är BR03 BT aktiv vilket innebär att det sitter slutsteg inbyggt i högtalaren, du behöver alltså inte komplettera med en separat förstärkare utan här är du klar att börja spela med en gång. Koppla ihop de två högtalarna med den medföljande högtalarkabeln, anslut till ett eluttag och paira sedan ihop dom med din telefon, surfplatta eller dator och spela din musik trådlöst via Bluetooth. BR03 BT har även flera ingångar, såväl analoga som digitala, för att ansluta dina externa källor.

[produktbild]346545-triangle-borea-br03-bt-457[/produktbild]
[underrubrik]Flera snygga färgval[/underrubrik]Borea BR03 BT kommer i flera snygga och moderna finishar vilket gör det lätt att hitta nåt som passar in hemma hos dig. Kabinetten finns i olika färger, från vitt, olika träfärger, till klassiskt svart och elementen på fronten skyddas av ett snyggt galler i tyg med magnetinfästning, vilket gör det lätt att ta bort när man vill lyssna lite mer seriöst.

[produktbild]346549-triangle-borea-br03-bt-054[/produktbild]
[underrubrik]Gott om anslutningar[/underrubrik]Utöver det smidiga streamingstödet via Bluetooth hittar du en mängd olika anslutningar på baksidan av BR03 BT, såväl analoga som digitala. Det finns t.ex en stereo-RCA ingång där du kan växla mellan Phono (inbyggt RIAA, MM, för skivspelare) eller vanlig linjeingång, 3.5 mm AUX-ingång, koaxial samt optisk digital ingång där du kan koppla in din TV för bättre ljud samt utgång för en aktiv subwoofer om du vill ha mer tryck i de lägre registren.

[produktbild]346549-triangle-borea-br03-bt-041[/produktbild]
[underrubrik]Elementbestyckning och slutsteg[/underrubrik]Slutsteget i Borea BR03 BT är ett välmatchat Klass D slutsteg som levererar 60 watt till var och en av de två högtalarna. Varje högtalare är bestyckad med ett 165 mm stort bas/mellanregister vilket ger en övertygande rapp och fast bas med klar återgivning av röster, oavsett om du lyssnar på musik eller använder högtalarna till din TV.

[produktbild]346549-triangle-borea-br03-bt-699[/produktbild]
Den semi-hornladdade diskanten, baserad på en 25 mm tygdome som utrustats med ett system som kallas EFS (Efficient Flow System), hanterar de högre frekvenserna. Diskantens dome är placerad i hornet vilket reducerar reflektioner och återger de högsta frekvenserna på ett klart och verklighetstroget sätt.

 
Modeller
Svart ask 6.990:-
Ljus Ek 6.990:-
Vit/Crème 4.990:-
Ljus Ek/Blå 6.990:-
Ek/Grön 6.990:-


Typ:
Aktiva

Diskant:
25 mm EPS tygdome

Bas:
165 mm bas/mellanregister

Känslighet:
90 dB (1 m/1 W)

Impedans:
4.2 ohm min

Frekvensomfång:
47 - 22.000 Hz (+/- 3 dB)

Effekt:
2 x 60 watt Klass D

Streamingstöd:
Bluetooth aptX HD

Anslutningar:
Stereo RCA (valbar Line/Phono), 3.5 mm AUX, optisk och koaxial digital in, subwoofer ut

Mått:
206 x 360 x 314 mm

Vikt:
14 Kg

Inkom i sortimentet:
2022-05-12