Triangle AIO 3 Limited Edition New
- Härligt designad streaminghögtalare
- Finns i flera vackra färger
- Kvalitetstyg från möbeltygstillverkaren Gabriel
- Lätt att installera och använda
- Omfattande streamingstöd med bl a Spotify Connect
- Kabinett i trä för bästa ljudprestanda
- Kan styras via fjärrkontroll eller AIO app
- Går att använda som TV-högtalare (optisk ingång)

AIO 3 Limited Edition New är en uppdaterad version på den vackra och välljudande livsstilshögtalaren AIO 3. Med sitt kompakta format och stora urval av flera moderna färger är det lätt att både hitta en placering och en färg som passar med ditt rums stil. Streama din musik trådlöst via WiFi eller Bluetooth och upplev Triangles erkänt höga ljudkvalitet i ett mer minimalistiskt anpassat format. Ingenjörerna hos Triangle har slipat på såväl mjukvara som de akustiska egenskaperna vilket gör att AIO Limited Edition New låter bättre än någonsin.
[underrubrik]Limited Edition New[/underrubrik]Triangle AIO 3 Limited Edition New i de vackra färgerna Green Forest (grön), Red Orcher (röd), Powder Pink (rosa) samt Frosted White (vit), är en limiterad utgåva av AIO 3. De färggranna men ändå diskreta färgerna, med läckert kontrasterande metall i silver eller champagne, är perfekt för dig som inte räds att experimentera med färger oavsett om det gäller hemmet eller kontoret.

[produktbild]345089-triangle-aio-3-limited-edition-new-473[/produktbild]

Med sina framgångar i högtalarsegmentet har Triangle bevisat att de vet hur man ska bygga riktigt bra högtalare och detta tar de med sig in i detta segment. AIO 3 Limited Edition New håller hög nivå på finish och ljudkvaliteten håller om möjligt än högre nivå för sin storlek. Detta är en produkt som gett stort avtryck på marknaden för kompakta ljudanläggningar tack vare enkel funktion, hög ljudkvalitet och ett riktigt vackert utseende.

[underrubrik]Exklusiv design med exklusiva materialval[/underrubrik]Tyget från den danska tygspecialisten Gabriel, har en härlig lyster och är riktigt slitstarkt.

[produktbild]345088-triangle-aio-3-limited-edition-new-962[/produktbild]

Högtalarna kan fås i grönt, rött, rosa och vitt och för färgerna grönt, rosa och rött är det en gyllene champagnefinish på metallen medan för vit så är det silverfinish. På baksidan sitter en infälld basport i mitten som skapar ett djupare ljud och förstärker upplevelsen.

[produktbild]345088-triangle-aio-3-limited-edition-new-193[/produktbild]

[underrubrik]Lätt att streama till och använda[/underrubrik]AIO 3 Limited Edition New låter inte bara väldigt bra och ser riktigt exklusiv ut, den är även lätt att använda med strömmande tjänster som Spotify, Deezer, internetradio mfl. Installationen går lätt genom tydliga instruktioner i förpackningen, när du sedan installerat appen på din telefon så är det bara att börja lyssna på din favoritmusik. Dessutom kan du lägga till flera AIO-enheter i samma system, både via AIO connect eller om du köper flera AIO 3 högtalare, för olika rum.

[produktbild]345089-triangle-aio-3-limited-edition-new-766[/produktbild]

[underrubrik]Förbättrar ditt TV-ljud[/underrubrik]Tack vare den optiska ljudingången kan AIO 3 Limited Edition New ersätta din TV:s inbyggda högtalare på ett enkelt vis och förbättra ljudupplevelsen vid TV-tittande. Den medföljande fjärrkontrollen ligger lätt i handen och du kan lätt hoppa mellan olika ingångar och höja och sänka volymen. Du kan även justera diskant och basnivå för att ställa in ljudkaraktären efter dina preferenser.

[produktbild]345088-triangle-aio-3-limited-edition-new-617[/produktbild]

[underrubrik]Flera förbättringar under skalet[/underrubrik]Under högtalarens vackra yttre har det hänt en hel del för att optimera prestandan för både ljudkvalitén och streamingfunktionerna. Ingenjörerna hos Triangle har finjusterat både element och delningsfilter för att verkligen maximera prestandan på ljudet. I Triangle AIO appen kan du numera finna en equalizer som låter dig själv fintrimma ljudet efter dina preferenser och streamingtjänsten Amazon Music har lagts till. För att underlätta framtida uppdateringar kommer detta ske automatiskt OTA (over the air) certifierad teknologi.

 
Modeller
Grön 2.999:-
Röd 2.999:-
Rosa 2.999:-
Vit 2.999:-


Typ:
Trådlösa

Diskant:
2 x 25 mm dome diskanter

Bas:
2 x 100 mm bas/mellanragister

Mått:
360 x 195 x 150 mm

Vikt:
5.1 Kg

Inkom i sortimentet:
2022-04-20