Yamaha CD-S303
- CD-spelare i fullbreddsformat
- USB-port på fronten
- Pure Direct för maximal ljudprestanda
- 24bit/192kHz D/A-omvandlare
- Sofistikerad konstruktion och kretskortslayout
- Hanterar CD, CD-R/RW, MP3, WMA, LPCM, AAC och Flac
- Display på fronten med 3-läges CD-text
- Laserpickup med flytande upphängning
- Repeat, random, minne för uppspelning mm
- Levereras med fjärrkontroll

Yamaha CD-S303 är en gediget konstruerad och välljudande CD-spelare som även har en USB-port på fronten för uppspelning av musik från USB-minnen.
[underrubrik]Välbyggd CD-spelare[/underrubrik]Många har sedan länge avfärdat CD:n som media till förmån för de mer lättillgänliga streamade tjänsterna som utlovar väldigt hög kvalitet, ofta med specifikationer som vida överträffar CD:ns kapacitet, men faktum är att CD:n fortfarande är ett fantastiskt bra media och i många fall överlägset streamingtjänsterna.

Yamaha fortsätter med sin tradition att bygga välkonstruerade och välljudande CD-spelare med komponenter av hög kvalitet för att återge dina CD-skivor på rätt sätt.

CD-S303 klarar, utöver att spela CD. CD-R och CD-RW skivor, även att spela upp musik från ett USB minne.

Pure Direct läget optimerar ljudprestandan genom att stänga av dispalyen på fronten samt den digitala utgången vilket eliminerar eventuella störningar som kan uppstå från dessa.

[produktbild]344367-yamaha-cd-s303-112[/produktbild]

[underrubrik]Konstruktion[/underrubrik]Mycket omsorg har lagts ner hos Yamahas ingenjörer för att få till en perfekt utformning av den inre layouten för kretskort och komponenter. Man har använt sig av separat strömförsörjning av motorn, displayen, USB-delen samt den digitala och analoga sektionen för att minimera elektromagnetiska störningar. För att minska signalförluster och minimera inteferens har hela layouten en symmetrisk uppbyggnad med så korta signalvägar som möjligt.

Drivmekaniken är centralt placerad för bästa stabilitet och viktbalans.

För att minimera att den känsliga laserpickupen inte störs av vibrationer är den upphängd med en flytande upphängning.

En intelligent Digital Servo som använder sig av en digital signalprocessor, utvecklad exklusivt för CD-skivor, ser till att även inte helt perfekta skivor spelas upp på rätt sätt genom att övervaka signalen och kompensera för eventuella problem.

En 24bit/192kHz D/A-omvandlare tar hand om den digitala signalen och konverterar den till analog med god precision ett bra signal/brusförhållande och stort dynamiskt omfång.

[underrubrik]Anslutningar[/underrubrik]Du kan ansluta din CD-S303 via de vanliga analoga RCA-utgångarna eller via de optiska eller koaxiala digital utgångarna. USB-porten på fronten är till för anslutning av USB-minnen med musik.

[produktbild]344366-yamaha-cd-s303-768[/produktbild]

[underrubrik]Anslut din USB-sticka med musik[/underrubrik]Via USB-porten på framsidan kan du ansluta ett USB-minne med musik. CD-S303 klarar att spela upp MP3, WMA, LPCM, AAC och FLAC via denna.

 
Modeller
Svart 4.490:-
Silver 4.490:-


Typ:
CD-Spelare

D/A-Omvandlare:
24bit/192kHz

Digitala ljudutgångar:
1 x koaxial, 1 x optisk

Analoga ljudutgångar:
1 x stereo RCA

Spelar:
Disc: CD, CD-R, CD-RW
USB: MP3, WMA, LPCM, AAC, FLAC

Mått:
435 x 86 x 260 mm

Vikt:
3.5 Kg

Inkom i sortimentet:
2022-03-11