Polk Audio Signature Elite ES30 centerhögtalare
- Centerhögtalare i Signature Elite-serien
- Två Mica-förstärkta 5.25-tums bas/mellanregister
- 25 mm högupplöst Terylen domediskant
- Dubbla Power Port basreflexer
- Klangmatchad mot Signature Elite-serien
- Tyggaller med magnetinfästning
- Finns i både svart och vitt

Polk Audio Signature Elite ES30 är den mer klassiska centern (till formatet sett) i serien och är perfekt klangmatchad mot de övriga högtalarna för sömlösa panoreringar och klar och tydlig dialog med fokuserad återgivning av röster.
[underrubrik]Polk Audio Signature Elite-serien[/underrubrik]Det amerikanska företaget Polk Audio har försett både stereo- och hembioentusiaster med välljud ända sedan 1972, där tusentals och åter tusentals timmar lagts ner på forskning, utveckling och förnyelse på alla deras produkter.

Signature Elite serien landar ganska mitt i Polk Audios omfattande produktportfölj och bygger vidare på den tidigare Signature-serien samt hämtar inspiration och teknologier från de dyrare Reserve- och Legend-serierna. Unika och patenterade lösningar som deras Power Port basreflexkonstruktion, den högupplösta Terylendiskanten (spelar upp till 40.000 Hz) samt flera andra detaljer har letat sig fram till den prisvärda Signature Elite-serien. Alla högtalare i serien levererar ett balanserat, dynamiskt och högupplöst ljud med stor soundstage.

Designen är modern med slanka och mjukt avrundade kabinett vilket gör dom lätta att integrera i såväl vardagsrummet som i den dedikerade hemmabion.[underrubrik]Signature Elite ES30, centerhögtalare[/underrubrik]Signature Elite ES30 är den mer traditionellt utformade centerhögtalaren i serien och är bestyckad med dubbla 5.25-tums bas/mellanregister som flankerar den högupplösta 25 mm stora Terylendiskanten. ES30 är perfekt klangmatchad mot de övriga högtalarna i Signature Elite-serien vilket gör att panoreringar och återgivningen av röster och dialoger sker sömlöst.

[produktbild]344328-polk-audio-signature-elite-es30-centerhogtalare-749[/produktbild]

[underrubrik]Kabinettkonstruktion och elementbestyckning[/underrubrik]Kabinettens utsida är mjukt avrundade vilket ger en tilltalande och modern design. Materialet som använts är MDF vilket ger ett starkt, hållfast och akustiskt inert kabinett som reducerar oönskade stående vågor och färgning av ljudet. Internt har de stagats upp ytterligare för att ge ett så stumt kabinett som möjligt.

Diskanterna, som även återfinns i Monitor XT-serien, är tillverkade av Terylen, som tillverkas av återvunnen PET, och kan återge frekvenser ända upp till hela 40.000 Hz.

[produktbild]344329-polk-audio-signature-elite-es30-centerhogtalare-122[/produktbild]

Alla högtalarna i serien använder sig av Polk Audios patenterade Power Port basreflex, som ger en större yta för luften att fördela sig på för ett jämnare flöde med högre output och lägre distortion jämför med traditionella basportar.

[produktbild]344327-polk-audio-signature-elite-es30-centerhogtalare-269[/produktbild]

[underrubrik]Signature Elite, högtalarserie med stor bredd[/underrubrik]I Signature Elite serien finns något för alla smaker och plånböcker, oavsett om det är för den rena stereoanläggningen eller hemmabion. Serien består av inte mindre än tre golvhögtalare, två stativhögtalare, en surround/height högtalare samt två centerhögtalare.

[produktbild]344159-polk-audio-signature-elite-es60-golvhogtalare-275[/produktbild]

 
Modeller
Svart 2.990:-
Vit 2.990:-


Typ:
Center

Diskant:
1 x 25 mm Terylen domediskant

Bas:
2 x 133 mm Polyproylen bas/mellanregister

Känslighet:
89 db (1 watt / 1 meter)

Impedans:
4 - 8 ohm nominellt

Frekvensomfång:
55 - 40.000 Hz

Mått:
508 x 191 x 269 mm

Vikt:
8.6 Kg

Inkom i sortimentet:
2022-03-10