M&K Sound V10+
- Aktiv subwoofer i sluten låda
- 10-tums långtslående element
- Väldigt kompakt kabinett
- 300 watts Klass D slutsteg (600 watt peak)
- Justerbar delningsfrekvens och fas
- Funkar till både film och musik
- Finish i svart eller vit matt finish

M&K V10+ är den minsta subwoofern i uppdaterade V-serien. Med ett kraftfullt slutsteg och en 10-tums driver i ett väldigt kompakt och stabilt kabinett, får du en högpresterande subwoofer för både film och musik som M&K Sound gjord sig kända för att leverera.
[underrubrik]Uppdaterade V+ serien[/underrubrik]Med V+ serien tar M&K Sound den populära och väldigt välljudande V-serien till en ny nivå med en massa förbättringar både innanför och utan skalet. Kabinetten har gjorts något mindre och fått en lite mjukare design för att bättra passa in i det moderna hemmet. Slutstegen har fått mer effekt och elementen har uppdateras för att kunna leverera en ännu kraftfullare och engagerande bas.

[produktbild]343318-mk-sound-v10-016[/produktbild]

En riktig stor nyhet är möjligheten att styra din V+ subwoofer via den bekväma appstyrningen (endast V15+ och V12+), som finns tillgänglig till både iOS och Android.

Serien som tidigare bestod av en 10- och 12-tummare har nu fått sällskap av V15+ som trots sitt stora element på hela 15 tum, ändå är väldigt liten till storleken (endast 470 x 470 x 470 mm).

Samtliga basar i V+ serien har singelelement och använder sig av effektiva Klass D slutsteg för att ge elementen den kraft och kontroll som behövs för att leverera den prestanda som M&K gjort sig kända för. En nyframtagen tyggrill med magnetinfästning som gör det lätt att ta bort och sätta tillbaka den, avslutar den enkla men ändå estetiskt tilltalande designen.

[underrubrik]Kompakta V10+[/underrubrik]V10+ är den minsta basen i serien som stoltserar med ett långtslående 10 tum stort baslelement för en djup och samtidigt punchig bas. För drivningen av det elementet använder M&K Sound ett effektivt Klass D slutsteg som i sina bästa stunder pumpar ut rejäla 600 watt peak effekt (300 watt kontinuerligt).

V10+ kommer i en biorumsanpassad matt svart finish eller vardagsrumsvänlig matt vit.

[underrubrik]Anslutningar och kontroller[/underrubrik]På baksidan av V10+ hittar du anslutningarna i form av stereo RCA-ingång och mono LFE (L) samt en stereo RCA-utgång om du vill länka vidare till en annan subwoofer. Inställningar för volym, fas (0 - 180 grader) och delningsfrekvens (variabelt 60 - 150 Hz) finns lättillgängliga via reglage på baksidan

[produktbild]343319-mk-sound-v10-988[/produktbild]

[underrubrik]Fler basar = bättre kvalitet på ljudet[/underrubrik]Genom att ha flera basar i rummet skapas flera och därmed tätare rumsnoder. Där ena basen inte får till ljudet kan den andra täcka upp. Det gör stor skillnad att gå från en bas till två om man har problem med ljudet i lyssningspositionen. Notera att man vanligtvis inte skaffar sig en andra bas för att spela högre. Vill man ha högre ljud lönar det sig mycket mer att gå upp på en större modell snarare än att skaffa två stycken av samma.

Värt att beakta är att många förstärkare inte kalibrerar två basar separat trots att de har två stycken subwooferutgångar. Det beror på att det egentligen är en enda baskanal som splittats internt till två uttag. Är de mer påkostade kan de justera basarna mot varandra och därmed kalibrera för mer avvikelser.

[underrubrik]Varför välja M&K Sound?[/underrubrik] För de som ställer högre krav på sitt bioljud men vill fortsätta med små högtalare och kraftfulla subwoofers har amerikanska M&K det rätta referensljudet. I flera år har de jobbat nära tillsammans med filmstudios i Hollywood där deras högtalare används som monitorer för mixning och bygger på att ge en extrem riktning av ljudet för att kunna urskilja var ljudet exakt kommer ifrån. Den rejäla byggkvalitén med patenterade delningsfilter och speciell utveckling av elementen fångar lyssnaren med en precis närvaro i ljudet med en klarhet och balans utöver det vanliga sortimentet som man hittar på dagens högtalarmarknad.

 
Modeller
Svart 15.990:-
Vit 15.990:-


Typ:
Aktiv

Typ av subwoofer:
Aktiv i sluten konstruktion

Effekt:
300 watt Klass D (600 watt peak effekt)

Element:
10-tums långslagigt framåtriktat

Frekvensomfång:
TBA

Delningsfilter:
Variabelt 60 - 150 Hz

Mått:
345 x 345 x 345 mm

Vikt:
10.3 Kg

Inkom i sortimentet:
2022-02-21