Zidoo Neo S 4K Mediaspelare
- Fullt balanserad multifunktionell mediaspelare
- Dubbla ESS ES9068 D/A-omvandlare
- Spotify Connect, AirPlay, DLNA och Bluetooth aptX HD
- Roon Ready med senaste firmwaren
- Inbyggt försteg och hörlursförstärkare
- Välbyggt chassi i aluminium
- 5-tums OLED HD skärm med touchfunktion
- Inbyggd 256 GB SSD-disk (kan utökas till 1 TB)
- Stöd för högupplösta filer upp till 32bit/768kHz inkl. MQA
- Snygg och lätthanterat bibliotek
- Stöd för HDR inkl. HDR10+ och Dolby Vision

NEO S är en påkostad och välbyggd 4K-universalmediaspelare som tar dina musiksamling och filmer till en ny nivå. Med en inbyggd supersnabb SSD hårddisk på 256 GB (kan utökas till 1 TB), 5-tums OLED HD touchskärm och noggrant utvalda komponenter kommer NEO S bli din ultimata danspartner för att skapa ditt digitala bibliotek. Neo S har även en påkostad inbyggd hörlursförstärkare för dig som vill njuta av din musik i lugn och ro.
[underrubrik]Zidoo[/underrubrik] Zidoo är en relativt ny aktör på marknaden som satsar på riktigt högkvalitativa mediaspelare som stödjer de flesta film- och ljudformat. NEO S är bestyckad med en Realtek RTD1619DR ARM Cortex-A55(hexa-core) processor som arbetar ihop med en ARM Mali-G51 grafikprocessor och dubbla ES9068 32bit/768kHz D/A-omvandlare. NEO S har funktioner som omfattande format och streamingstöd, HDR-stöd inkl. Dolby Vision och HDR10+, stöd för högupplösta filer upp till 32bit/768kHz inkl. DSD512 och MQA, dedikerad hörlursförstärkare, men det är bara början!

Hela härligheten är fullt balanserad från ingångs- till utgångssteg och du kan ansluta både din förstärkare och hörlurar balanserat och obalanserat.

[underrubrik]NEO S 4K Mediaspelare[/underrubrik] NEO S kommer i ett mycket stilrent och stabilt chassi i aluminium, rejäla fötter för minskad resonans och en 5-tums centralt placerad OLED HD touchskärm på framsidan som grädden på moset. NEO S kommer med en supersnabb 256 Gb SSD förmonterad som kan utökas till 1 TB).

Zidoo NEO S använder en ringkärnetransformatorer för strömförsörjningen, med en modul för de digitala kretsarna och en andra för den analoga delen. Transformatorn består utav en kompakt järnkärna och 99.99% ren kopparspole. Detta skapar en mycket bättre flöde och renare ström som eliminerar bla. magnetiska fält och likström. En helt separat strömförsörjning används för videodelen.

NEO S är utrustad med dubbla ES9068 D/A-omvandlare med stöd för upplösningar upp till 32bit/768kHz inklusive DSD512 och MQA.

[produktbild]342859-zidoo-neo-s-4k-mediaspelare-827[/produktbild]

[underrubrik]Lättnavigerat & snyggt interface[/underrubrik] Via det snygga interfacet kan du sortera och se alla dina filmer, Zidoo tar fram allt från covers till information om filmerna i ditt bibliotek. Lägg in dina favoritfilmer via den inbyggda SSD hårddisken på 256 GB (kan uppgraderas till 1TB) eller läs in media via en USB-disk, NAS eller hemmanätverket.

[produktbild]342859-zidoo-neo-s-4k-mediaspelare-735[/produktbild]

[underrubrik]5-tums OLED HD skärm med touchfunktion[/underrubrik]På fronten av Zidoo Neo S sitter en 5-tum stor och tydlig OLED HD skärm som visar all tänkbar information och där du även snabbt och enkelt får tillgång till alla olika inställningar.

[produktbild]342856-zidoo-neo-s-4k-mediaspelare-918[/produktbild]

[underrubrik]Gott om anslutningar[/underrubrik]Zidoo NEO S har en HDMI 2.0a port för anslutning till kompatibla 4K TV-apparater, projektorer och A/V-förstärkare. För att ansluta ljudet till din förstärkare eller slutsteg finns det guldpläterade RCA och XLR-anslutningar (bägge kan ställas som fixed eller variabel) samt en koaxial digital utgång. På ingångssidan finns en optisk- och koaxial digital ingång samt en AES/EBU digitalingång. Hela fyra USB-anslutningar ger dig möjlighet att koppla in externa hårddiskar, tangentbord, mus, CD-ROM läsare mm.

NEO S har även en USB DAC-ingång så man kan koppla till en dator eller extern spelare. Porten har stöd för 768kHz/32-bit och DSD512. Man hittar även en inbyggd hörlursförstärkare där man antingen kan koppla in lurar med 6.35 mm kontakt eller balanserad 4.4mm Pentaconn.

[produktbild]342857-zidoo-neo-s-4k-mediaspelare-082[/produktbild]

[underrubrik]Rippa dina CD-skivor[/underrubrik]Ytterligare en smart funktion med Neo S är möjligheten att spela upp och rippa dina CD-skivor. Via USB-portarna kan du ansluta en separat CD-rom läsare och sedan lagra diin musik på den interna hårddisken. Infomation från de lagrade skivorna hämtas automatiskt och visas upp på den stora OLED-skärmen på fronten.

[underrubrik]Menystöd för dina filmer[/underrubrik]Du får tillgång till och kan se menyer precis som vanligt med NEO S oavsett om det gäller trailers, directors cut, bonus- och extrascener och mycket annat. Funktionen är kompatibel med både ISO-filer och BDMV (DVD, Blu-ray, Blu-ray 3D och UHD). NEO X har även stöd för att ladda ner undertext och stöder väldigt många format (PGS, ASS, SSA, SUP, SUB, SRT etc.). Man har även full kontroll med att flytta plats, färg, ljusstyrka mm. på texten. [underrubrik]Ljudformat, you name it![/underrubrik]Universalmediaspelaren är kompatibel med de flesta förekommande ljudsystem på marknaden inklusive de objektbaserade formaten Dolby Atmos och DTS:X som ger en helt ny dimension till ditt filmtittande. Listan är lång och omfattar följande format: Dolby ATMOS, True-HD, Digital AC3 etc. DTS:X, HD-MA, DTS etc. SACD ISO, DFF, DSF, APE, FLAC, WAV, DTS, MP3, AAC, M4A, OGG, WMA, AIF, M4R, MP2, AMR och CUE track.

[underrubrik]Bakgrundsbelyst fjärrkontroll[/underrubrik]Få saker är mer irriterande under filmtittande än att ta fram fjärrkontrollen i biomörkret och inte se ett smack. Kontrollen till Zidoo är därför bakgrundsbelyst med stora tydliga knappar för enkel navigering. Du kan även styra din spelare direkt i telefonen med Zidoo Controller App. Zidoo har även stöd för styrning via IP, RS232, HDMI CEC, Bluetooth och IR.

[produktbild]342858-zidoo-neo-s-4k-mediaspelare--02[/produktbild]

 
Modeller
Silver 11.390:-


Typ:
Mediaspelare

D/A-Omvandlare:
Dubbla ESS ES9068, 32bit/768kHz

Bildutgångar:
1 x HDMI

Digitala ljudutgångar:
1 x HDMI, 1 x koaxial

Analoga ljudutgångar:
1 x stereo RCA, 1 x stereo XLR - går att ställa fixed eller variabelt, 6.3 mm + 4.4 mm hörlursuttag

Digitala ingångar:
1 x PC-USB, 1 x optisk, 1 x koaxial, 1 x AES/EBU, 4 x USB, Ethernet

Spelar:
MQA, SACD ISO, FLAC, WAV, DTS, MP3, AAC, M4A, OGG, AIF, M4R, MP2, AMR, CUE, BD/UHD BDMV/ISO, MVC 3D, MKV, M2TS, MTS, TS, MP4, MOV, AVI, WMV, MPG mm.

Mått:
292 x 101 x 213 mm

Vikt:
10 Kg

Inkom i sortimentet:
2022-02-10