Euroscreen Sesame 2.1 TT FlexGrey 2.0 ER Borderless
- Projektorduk för infällnad i tak
- Borderless, inga svarta ramar
- Tab Tension spänner ut dukmaterialet
- FlexGrey 2.0 dukmaterial för t.ex vardagsrummet
- Inbyggd tystgående ER-motor
- Levereras med fjärrkontroll
- Vitlackerad kassett i aluminium
- Gain 0.8 med upp till 180 graders betraktningsvinkel
- Kompatibel med upplösningar upp till 8K
- OBS! Bilden visar en vit duk utan Tab Tension

Euroscreen Sesame 2.1 FlexGrey 2.0 ER Borderless är en elektrisk duk som är framtagen för en nästan dold installation i tak. Väl infälld är den väldigt diskret. ER-motorn ger dig tystgående drivning med förprogrammerad RF-fjärrkontroll som medföljer!
[underrubrik]Sesame 2.1 infällnadsduk[/underrubrik]Euroscreen Sesame är en kassett som är gjord för att fälla in i taket, väl installerad så är den knappt synlig. En smart konstruktion gör den enkel att installera i taket där man först fäster själva kassetten för att sedan montera dukmaterialet. Passar bra till gipsade eller pendlade tak. Utskärningsmått är (B x H) 140 x 102 mm. Kassettbredden är dukbredd + 325 mm.

[underrubrik]FlexGrey 2.0[/underrubrik]Euroscreen FlexGrey 2.0 är ett dukmaterial framtaget för att ge en skarp bild med bra färgåtergivning i miljöer som inte är helt ljuskontrollerade, tex vardagsrum. FlexGrey 2.0 är ett s.k stretchmaterial som ger en slätare yta och hanterar högre upplösningar som 4K och 8K utan problem. Materialet sprider projicerat ljus från alla vinklar vilket innebär att man får en bred betraktningsvinkel på 180 grader.

[underrubrik]No Black Borders - inga ramar[/underrubrik]Duken finns i flera storlekar och levereras helt utan svarta ramar vilket ger en större flexibilitet där du inte behöver anpassa bilden efter någon ram oavsett vilket bildformat du projicerar. Vi rekommenderar att inte utnyttja hela dukens bredd utan lämna gärna någon centimeter utan bild till dukens kant.

[underrubrik]ER-motor[/underrubrik]Denna duk kommer förinstallerad med Euroscreens ER-motor och levereras med en RF-fjärrkontroll. Den tystgående motorn är smartare än någonsin och erbjuder dubbelkommunikation för bättre överblick och kontroll vilket ger helt nya möjligheter för olika val av styrning som t.ex röst- eller appstyrning.

Vill du styra duken med kontrollsystem över IP som ELAN eller Control4 så behöver du istället Installationsvarianten. Kontakta oss för övriga frågor eller funderingar!

[underrubrik]Tab Tension duk för optimal släthet[/underrubrik]Tab Tension är ett system där det sitter linor på varje sida om duken som spänner den sidledes. Det ger en mycket slätare bild än en vanlig duk på kassett. Dessutom håller sig en Tab Tension duk slät under längre tid vilket gör att duken håller längre. Tab Tension är det bästa alternativet bildmässigt näst efter en ramspänd duk.

[underrubrik]Motordriven duk[/underrubrik]En motordriven duk har flera fördelar framför en manuell. En motordriven duk har flera fördelar framför en manuell. Förutom att du bekvämt kan styra den från soffan så rullas den även upp och ner med jämn kraft vilket minskar slitage och skapandet av vågor i materialet.

[underrubrik]Made in Sweden[/underrubrik]Euroscreens dukar tillverkas i Sverige och kvalitetskontrolleras noggrant. De skapas individuellt och schemaläggs i produktionen efter beställning, därför gäller ej öppet köp på Euroscreens dukar då de specialtillverkas eller anpassas åt kund. Det ger dig högsta kvalitet utan skavanker eller problem som förknippas med snabb massproduktion. Det innebär också att Euroscreen har en leveranstid på cirka tre veckor men levererar duken direkt hem till dig från fabriken för att ingen onödig tid ska gå till spillo.

 
Modeller
1600 x 1500 24.910:-
1800 x 1650 25.320:-
2000 x 1800 26.020:-
2200 x 1950 28.770:-
2400 x 2000 30.360:-


Typ:
Eldriven-16:9

Användning:
Frontprojektion

Bildformat:
Borderless

Montering:
Tak

Eldriven:
Ja

Mask:
Ingen svart maskning

Kassett:
Vit

Duk:
FlexGrey II 8K

Gain:
0.67

Vikt:
21 Kg

Inkom i sortimentet:
2022-02-04