Triangle Antal 40th Anniversary + Arcam SA30
- Stereopaket med högtalare och förstärkare
- Triangle Antal 40th Anniversary
- Exklusiv och limiterad jubileumsmodell
- Arcam SA30 streamingförstärkare
- 3-vägs golvhögtalare med framåtriktad basport
- Exklusiva finishar: Blond Sycamore & Santos Rosewood
- 2 x 120 watt Class G
- Google Cast, AirPlay 2, uPnP Streamer
- Stöd för MQA, fungerar som ROON Endpoint

Triangle Antal 40th Anniversary + Arcam SA30 är ett ytterst potent stereopaket med den fina jubileumsutgåvan av Triangles otroligt populära högtalare Antal och den kraftfulla streamingförstärkaren SA30 från Arcam. Njut av högupplöst tvåkanalsljud med härligt mellanregister och mängder av detaljer med skön och taktfast bas.
[underrubrik]Antal 40th Anniversary[/underrubrik]Jublieumsmodellen av 3-vägs golvaren Antal använder sig av en hornladdad TZ2520MG magnesium dome diskant som ytbehandlats i rose gold och utvecklats speciellt för de två 40th Anniversary modellerna. Diskanten har hög känslighet med minimal distortion och utmärkt riktingsverkan.

Högtalaren har bestyckats med dubbla baselement där inspirationen hämtats från flaggskeppet Australe i Esprit-serien för att kunna leverera ett härligt driv med hög musikalitet även i de lägsta frekvenserna. Det extremt styva materialet är en unik blandning av två typer av pappersmassa och lin som kombinerats med kolfiber för att minimera distortion trots det långslagiga elementet. Elementet har en överdimensionerad driver för att ge utmärkt kontroll och skärpa även när det spelas på för fullt.

[produktbild]338595-triangle-antal-40th-anniversary-arcam-sa30-164[/produktbild]

[underrubrik]Arcams flaggskeppsförstärkare[/underrubrik]Arcam SA30 är flaggskeppet i Arcams HDA-serie av integrerade förstärkare. Med Class G teknik och en effekt på 2 x 120 watt i 8 ohm och hela 2 x 220 watt i 4 ohm håller förstärkaren högtalarna i ett järngrepp och mejslar ut varenda detalj i musiken från den lägsta basen till den högsta diskanten. En rejäl ringkärnetransformator ser till att leverera ström även under de mest krävande partierna i musiken. Välrenommerade svenska kalibreringssystemet Dirac Live gör att man kan kalibrera sina högtalare för att de skall låta så bra som möjligt efter rummets förutsättningar.

[produktbild]338596-triangle-antal-40th-anniversary-arcam-sa30-994[/produktbild]

[underrubrik]Streaming och anslutningar[/underrubrik]SA30 har fått ett väldigt omfattande streamingstöd och supportar både Apple AirPlay 2 och Google Cast vilket gör att utbudet av tillgängliga streamingtjänster blir minst sagt rejält. Välj din favoritstreamingtjänst och casta den enkelt till förstärkaren. Dessutom kan SA30 hantera MQA-filer och fungerar som Roon endpoint. En inbyggd 32-bitars Sabre ESS9038K2M DAC tar via de fyra digitala ingångarna hand om filer med samplingsfrekvens upp till 192kHz (coaxial, optiskt upp till 96kHz).

Trots sitt omfattande streamingstöd och flertalet digitala anslutningar har man inte glömt bort de som vill koppla in sina källor analogt. Med hela fem analoga ingångar varav två är dedikerade för skivspelare för både MM- och MC-pickuper kommer SA30 tillfredsställa allas krav på en multifunktionell stereoförstärkare. Som grädde på moset går SA30 även att styra via I/P inklusive Control4 och Crestron.

En väldigt trevlig funktion är möjligheten att göra om de analoga ingångarna till en Home Theater-ingång, Arcam kallar detta Processor Mode (PM), perfekt om man vill använda sin stereoförstärkare som slutsteg i en hembiouppsättning.

Följande produkter ingår i paketet:
1 par Triangle Antal 40th Anniversary
1 st Arcam SA30


 
Modeller
Blond Sycamore 59.980:-
Santos Rosewood 59.980:-


Typ:
Stereopaket

Förstärkare:
Arcam SA30, 2 x 120 watt Klass G

Högtalare:
Triangle Antal 40th Anniversary

Ingångar:
2 coaxiala, 2 optiska, 1 USB, Ethernet, 3 stereo RCA, 1 Phono MM, 1 Phono MC, 3.5mm AUX

Utgångar:
1 stereo pre-out, 1 hörlursuttag

Mått:
Se respektive produkt

Vikt:
38.8 Kg

Inkom i sortimentet:
2021-11-10