Earthquake Edgeless Line Array 6 x 3 LCR inbyggnad
- Line array 6 st 3 tums element
- 1st 1 tum silk dome NEO riktbar diskant
- Aluminiumram
- Vitt frontskydd med ramlös design
- Riktar ljudet mot sweetspot
- Resonansminimerad design
- Avancerat delningsfilter
- 40 - 20.000 Hz +- 3dB
- Säljs styckvis

Earthquakes inbyggnadshögtalare i line array-modell med utvalda högkvalitativa komponenter. Line array-tekniken minimerar väggreflektioner och riktar ljudet mot lyssningspositionen vilket minskar effektbehov för samma ljudtryck. Som LCR modell kan den monteras både liggande och stående och är 67 cm bred och 12 cm hög. Hanterar upp till 350 watt effekt (program power).
[underrubrik]Line array inbyggnadshögtalare för vägg[/underrubrik] Högtalaren passar dig som antingen vill ha en inbyggd högtalare för stereomusik eller önskar bygga en hembio med infällda högtalare. Du får ett brett frekvenssvarsregister men vi rekommenderar alltid att man kompletterar med separat bas, infälld eller fristående för bästa kompletta ljudåtergivning av materialet som man lyssnar på. Line Array-tekniken används flitigt inom Pro-audio-segmentet och här har Earthquake konverterat det till hemmiljöns speciella förutsättningar med ljudkvalitet. Fördelen är att du får ett riktad spridning av ljudet vilket skapar mindre reflektioner som påverkar ljudkvaliteten negativt och du behöver inte heller lika mycket effekt för att uppnå samma ljudtyck där sweet spot är. En riktigt trevlig egenskap för en inbyggnadshögtalare.

[underrubrik]Installation[/underrubrik] Högtalaren installeras i väggen genom att ett hål med måtten 654 mm x 102 mm tas upp. Högtalarkabeln ansluts till de guldpläterade terminalerna och högtalaren förs in och dog legsen fäster sedan högtalaren mot gipsen. Högtalarens chassi är utfört i aluminium (i samma kvalitet som används för flygplan).

[underrubrik]Produktblad[/underrubrik] [url=https://www.hembiobutiken.se/extra/EWSC.pdf]Här kan du ladda ned ett produktblad i pdf. [/url]

 
Modeller
Vit 3.999:-


Typ:
Vägg

Diskant:
1 st 1 tum silk dome

Mellanregister:
6 st 3 tum

Känslighet:
89 dB / 1 watt

Impedans:
8 ohm

Frekvensomfång:
40 - 20.000 Hz

Mått:
673 x 121 x 73

Vikt:
5.3 Kg

Inkom i sortimentet:
2021-11-05