Philips SHD8850/12 trådlös hörlur för TV
- Trådlösa over-ear hörlurar för TV
- 40 mm högtalarelement
- Upp till 20 timmars batteritid
- Optisk digital och analog ljudingång
- Laddningsdocka för enkel uppladdning
- Hörlurskuddar av velour med bekväm komfort
- Automatisk på- och avstängning
- Högupplöst ljud när de ansluts via kabel
- Upp till 30 meters räckvidd
- Självjusterande huvudbåge för optimal passform

Philips SHD8850/12 är en trådlös over-ear hörlur speciellt framtagen för inkoppling till din TV som fungerar lika bra för trådlös musiklyssning till stereon.
[underrubrik]Titta och lyssna utan att störa[/underrubrik]Med de trådlösa hörlurarna Philips SHD8850/12 kan du sitta och titta på TV eller lyssna på musik utan att störa familjen eller grannarna. Så fort du placerat lurarna på huvudet startar de och stängs sedan av automatiskt när du tar av dom, praktiskt och strömbesparande.

Du kopplar enkelt in din TV eller stereoanläggning till dockningsstationens optiska digitala eller analoga ingång och har sedan total rörelsefrihet i ditt rum, lurarna har en räckvidd på upp till 30 meter.

[underrubrik]Lång batteritid[/underrubrik]Lurarna har en driftstid på upp till 20 timmar och laddas sedan enkelt genom att ställas ner i dockningsstationen. En indikator visar när hörlurarna är laddade igen.

[underrubrik]Bekväm komfort[/underrubrik]Hörlurarna av over-ear typen är bekäva att använda, även under längre lyssningsstunder. Själva kuddarna är klädda med en mjuk velour som både andas och avleder trycket från huvudet. Den lätta huvudbygeln justerar automatiskt för ditt huvuds form vilket gör att de sitter bekvämt.

[underrubrik]Stöd för högupplöst ljud[/underrubrik]Lurarnas primära uppgift är att förmedla ljud trådlöst men fungerar även som en trådbunden lur och har då stöd för högupplöst ljud.

 
Modeller
Svart 1.490:-


Typ:
Wireless

Frekvensomfång:
8–22 500 Hz (trådlöst läge)
8–40 000 Hz (trådbundet läge)

Impedans:
24 ohm

Känslighet:
>75 dB

Kontakt:
3.5 mm

Mikrofon:
Nej

Tillbehör:
Optisk kabel

Vikt:
0.2 Kg

Inkom i sortimentet:
2021-11-01