JBL Synthesis Conceal C62 Invisible Speaker
- Kompakt högtalare för helt dold installation
- 2-vägs konstruktion
- 6.5-tums baselement
- Kompressionsgjuten baffel
- FidelityGlass™ akustisk panel
- Specialtillverkade element med JBL:s delningsfilter
- Integrerad back box av trä
- Fungerar lika bra till film som musik
- Optimerade för installation i 2 x 4 tums regelverk

JBL Synthesis Conceal C62 är en 2-vägs högtalare för film och musik som är helt osynlig då den installeras i vägg eller tak och sedan målas eller tapetseras över.
[underrubrik]Synthesis Conceal - helt osynliga högtalare[/underrubrik]Med högtalarna i Conceal-serien får du nåt som många drömmer om men inte alltid kunnat förverkliga då ljudkvalitén inte motsvarat de förväntningar man ställt. Conceal högtalarna håller samma höga kvalitet som gjort JBL kända världen över men här hör du bara ljudet, högtalarna syns inte, överhuvudtaget.Elementen är speciellt framtagna för den här typen av konstruktion och har sedan kompletterats med JBL:s påkostade delningsfilter för optimal prestanda. Högtalarna kommer med en integrerad back box i trä som optimerats akustiskt för bästa ljudprestanda samtidigt som den hindrar ljudläckage bakåt. Elementen i sin tur sitter sedan monterade på en stabil kompressionsgjuten baffel vilket ger en bra bas för elementen att vila emot. På fronten av högtalaren sitter en speciell akustisk panel, av JBL kallad Fidelity Glass, som har en slät och hållbar yta och har designats för att efterlikna din väggs gipsskivor.

När du monterat högtalarens ram kant i kant med väggens yta kan du avsluta installationen med att spackla, slipa och sedan måla eller tapetsera väggen och på så sätt dölja högtalaren helt.

[produktbild]337354-jbl-synthesis-conceal-c86--02[/produktbild]

[underrubrik]Conceal C62, 2-vägs osynlig högtalare[/underrubrik]C62 är minstingen i Conceal-serien som består av en panel (till skillnad mot C86 tvådelade konstruktion) och har två element där ett 6.5-tum stort element levererar en fast och medryckande bas, medans det andra elementet hanterar de mellersta och övre registren för ett tydligt mellanregister och en klar diskant. C62 fungerar utmärkt i både tak och vägg, gärna i kombination med en subwoofer för extra stöd i botten.

[underrubrik]Tekniska specifikationer och manualer[/underrubrik]Klicka på länkarna nedan för mer information och installationsanvisningar.
[url=https://www.jblsynthesis.com/on/demandware.static/-/Sites-masterCatalog_Harman/default/dw8a18aa4c/pdfs/SC03350_NA_JBL%20C62%20Spec%20Sheet_EN_LR.pdf]Teknisk specifikation[/url]
[url=https://www.jblsynthesis.com/on/demandware.static/-/Sites-masterCatalog_Harman/default/dw80518f47/pdfs/JBL%20Conceal%20Series%20OM%20-%20EN.pdf]Bruksanvisning[/url]

 
Modeller
Svart 5.990:-


Typ:
Vägg

Diskant:
1 x 30 mm med neodymiummagnet

Bas:
1 x 165 mm (6.5-tums)

Känslighet:
83 dB/1W/1m, mätt i rum

Impedans:
4 ohm

Frekvensomfång:
45 - 20.000 Hz (-6 dB), mätt i rum

Mått:
403 x 302 x 98 mm

Vikt:
5.9 Kg

Inkom i sortimentet:
2021-10-19