Q Acoustics Concept 90C
- Centerhögtalaren i Concept-serien
- Dubbla 5 tums bas/mellanregister
- Gelcore-teknik
- Piano Svart, vit och silver
- Dubbla högtalarterminaler


Q Acoustics Concept 90C är centerhögtalaren i Q Acoustics kritikerrosade Concept-serie. Klangmatchad med resterande högtalare i serien. Eftersom man oftast placerar centerhögtalaren på sin TV-bänk har Q Acoustics även här inkluderat Gelcore-teknik som minimerar resonanser i chassit på ett ypperligt sätt
[underrubrik]Koncepthögtalare[/underrubrik] Q Acoustics fortsätter utveckla sina högtalarserier och lanserar nu Concept 90C, en riktigt lovande centerhögtalare. Med samma typ av design som resterande i serien och har blivit utrustad med dubbla 5 tum bas/mellanregister i en 3-vägs konstruktion.
Q Acoustics fortsätter med sin egna Gelcore-teknik som kan beskrivas som "kabinett i ett kabinett" med ett resonans-avstötande chassi som absorberar rörelserna från elementet och omvandlar det till värme.

[produktbild]337403-q-acoustics-concept-90c-147[/produktbild]
Högtalarnas element har kraftiga magneter och frontbaffeln är tillverkad i aluminium, allt för att ytterligare sänka kabinettets resonanser och återskapa den kompromisslösa ljudprestandan med mycket kropp och dynamik. Allt som Q Acoustics försökt eftersträva med sin Concept-serie.

[produktbild]337404-q-acoustics-concept-90c-555[/produktbild]
Det sitter en isolerande platta i botten av högtalarens kabinett. På det viset isoleras Concept 90C från externa vibrationer och återger en bättre ljudbild och bastryck. Detta underlättar även något ytterst då man oftast placerar centerhögtalaren på en TV-bänk, som i de flesta fall återger mycket resonans. Concept 90C är klangmatchad med resterande högtalare och det fungerar perfekt att kombinera högtalarna till ett 5.0 system.

 
Modeller
Piano Svart 8.890:-
Piano Vit 8.890:-
Piano Silver 8.890:-


Typ:
Center

Diskant:
1 tum

Bas:
Dubbla 5 tum

Känslighet:
90 dB

Impedans:
6 Ohm

Frekvensomfång:
67 - 30.000 Hz

Mått:
550 x 184 x 259 mm

Vikt:
12 Kg

Inkom i sortimentet:
2021-10-20