JBL Synthesis Conceal C86 Invisible Speaker
- Högtalare för helt dold installation
- 3-vägs flaggskeppsmodell
- Separata paneler för bas resp. mellanregister/diskant
- Kompressionsgjuten baffel
- FidelityGlass™ akustisk panel
- Specialtillverkade element med JBL:s delningsfilter
- Integrerad back box av trä
- Fungerar lika bra till film som musik
- Optimerade för installation i 2 x 4 tums regelverk

JBL Synthesis Conceal C86 är en högpresterande högtalare för film och musik som är helt osynlig då den installeras i väggen och sedan målas eller tapetseras över. Med sin tvådelade konstruktion där en panel står för de lägre registren och den andra för mellan- och det övre registret får du ett fantastiskt ljud som hörs men inte syns.
[underrubrik]Synthesis Conceal - helt osynliga högtalare[/underrubrik]Med högtalarna i Conceal-serien får du nåt som många drömmer om men inte alltid kunnat förverkliga då ljudkvalitén inte motsvarat de förväntningar man ställt. Conceal högtalarna håller samma höga kvalitet som gjort JBL kända världen över men här hör du bara ljudet, högtalarna syns inte, överhuvudtaget.Elementen är speciellt framtagna för den här typen av konstruktion och har sedan kompletterats med JBL:s påkostade delningsfilter för optimal prestanda. Högtalarna kommer med en integrerad back box i trä som optimerats akustiskt för bästa ljudprestanda samtidigt som den hindrar ljudläckage bakåt. Elementen i sin tur sitter sedan monterade på en stabil kompressionsgjuten baffel vilket ger en bra bas för elementen att vila emot. På fronten av högtalaren sitter en speciell akustisk panel, av JBL kallad Fidelity Glass, som har en slät och hållbar yta och har designats för att efterlikna din väggs gipsskivor.

När du monterat högtalarens ram kant i kant med väggens yta kan du avsluta installationen med att spackla, slipa och sedan måla eller tapetsera väggen och på så sätt dölja högtalaren helt.

[produktbild]337354-jbl-synthesis-conceal-c86--02[/produktbild]

[underrubrik]Flaggskeppet Conceal C86[/underrubrik]Conceal C86 är den största högtalaren i serien och är en 3-vägs konstruktion som består av två paneler där man separerat baselementen från mellanregistret och diskanten. I LF-panelen (Low Frequency) sitter ett 200 mm stort element med en 38 mm talspole som tar hand om det lägre registret. MF/HF-panelen (Mid/High Frequency) är bestyckad med hela fyra stycken 30 mm mellanregister med neodymiummagneter och en 25 mm diskant (även den med neodymiummagnet).

De två panelerna kan placeras så långt som upp till 1 meter ifrån varandra med bibehållen prestanda.

[underrubrik]Tekniska specifikationer och manualer[/underrubrik]Klicka på länkarna nedan för mer information och installationsanvisningar.
[url=https://www.jblsynthesis.com/on/demandware.static/-/Sites-masterCatalog_Harman/default/dw996c654d/pdfs/SC03345_NA_JBL%20C86%20Spec%20Sheet_EN_LR.pdf]Teknisk specifikation[/url]
[url=https://www.jblsynthesis.com/on/demandware.static/-/Sites-masterCatalog_Harman/default/dw80518f47/pdfs/JBL%20Conceal%20Series%20OM%20-%20EN.pdf]Bruksanvisning[/url]

 
Modeller
Svart 19.990:-


Typ:
Vägg

Diskant:
1 x 25 mm med neodymiummagnet

Mellanregister:
4 x 30 mm med neodymiummagnet

Bas:
1 x 203 mm (8 tum)

Känslighet:
84 dB/1W/1m, mätt i rum

Impedans:
4 ohm

Frekvensomfång:
45 - 20.000 Hz (-6 dB), mätt i rum

Mått:
MF/HF-panel: 403 x 302 x 98 mm
LF-panel: 403 x 559 x 98 mm

Vikt:
15 Kg

Inkom i sortimentet:
2021-10-19