Cinema By Penaudio 8.1H
- 2-vägs sluten hembiohögtalare
- Går att väggmontera eller använda som bokhyllemodell
- Ljusabsorberande mattsvart finish
- 8 tums baselement med 25 mm hornmatad diskant
- 2:a ordningens delningsfilter, 2.2 kHz , 80 Hz subwoofer delningsfrekvens
- Gediget uppstagat kabinett i björkplywood
- Alla delar av kabinettet är bultade
- Smart kabelhanteringssystem för väggmontering
- Integrerat nyckelhålsfäste samt VESA 200 x 200
- Högkvalitativa guldpläterade högtalarterminaler

Cinema By Penaudio 8.1H är en 2-vägs sluten högtalare för hemmabiobruk som är bestyckad med ett 8-tums baselement och en hornmatad 25 mm diskant med CTA membran. Det kompakta formatet gör den smidig att montera på vägg eller placera som bokhyllehögtalare men bäst gör den sig monterad i en dedikerad baffelvägg för hemmabio. 8.1H rekommenderas till det lite större biorummet och kan användas som både screen- och surroundhögtalare i mellanstora rum.
[b][i]För att säkerställa att du når bästa prestanda rekommenderar vi att du kontaktar butikerna för rådgivning/konsultation![/i][/b]

[underrubrik]Gediget konstruerade med härlig byggkvalitet[/underrubrik]Cinema By Penaudio högtalarna är oerhört välbyggda med en härlig kvalitetskänsla i allt från kabinettkonstruktion, elementbestyckning, delningsfilter, anslutningsterminaler till ytfinish. Serien finns i ett antal olika modeller i olika storlekar och ljudtryck beroende på rummets storlek, allt från den mindre hemmabion till stora biografer, där en installation i en dedikerad baffelvägg rekommenderas för bästa ljudåtergivning.

[produktbild]326173-ice-61h-924[/produktbild]

Flera av modellerna går även att väggmontera eller ha placerade som en bokhyllehögtalare. Till skillnad mot andra High-End hembiotillverkare krävs inga speciella färdigkonfigurerade slutsteg anpassade till respektive modell vilket gör det möjlighet att välja slutsteg efter just dina specifika önskemål. Vi på Hembiobutiken rekommenderar gärna Emotivas slutsteg som finns i en mängd olika konfigurationer, allt från rena monoblock upp till 11-kanals steg i ett enda kabinett, och ger mycket ”bang for buck” eller bra pris/prestanda på svenska.

[underrubrik]Kabinett och element[/underrubrik]De rejäla kabinetten är byggda av tjock baltisk björkplywood som bultas ihop och stagats upp rejält invändigt för att få till en så stum låda och vibrationsfri konstruktion som möjligt. De högkvalitativa bas- och mellanregistren kommer från italienska SICA och används rakt igenom hela serien för bästa möjliga ljudåtergivning och klangmatchning. I de större modellerna använder man horn från Wavecore vilket ger en härlig spridning och detaljupplösning. Högtalarna från Cinema By Penaudio både hörs och känns!

[underrubrik]Ljusabsorberande ytskikt[/underrubrik]Alla högtalare är ytbehandlade med en ljusabsorberande mattsvart färg vilket tar bort alla irriterande reflexer som kan uppstå från externa ljuskällor. Perfekt för den dedikerade biogrottan.

[underrubrik]Montering och terminaler[/underrubrik]Ett smart kabelhanteringssystem på baksidan ser till att högtalarna kan monteras kloss an mot vägg och med ett djup på endast 190 mm blir installationen riktigt diskret. För upphängning krävs inga specialfästen utan man använder sig av de rejäla integrerade nyckelhålsfästena för en enkel installation. Högtalarna är även förberedda för fästen med VESA-standard 200 x 200

För anslutning av högtalarkablarna används guldpläterade anslutningsterminaler som även sväljer kablar av grövre dimension.

 
Modeller
Svart 21.490:-


Typ:
Vägg

Diskant:
25 mm i Wave guide (H x V, 90 x 60 grader)

Bas:
200 mm (8 tums)

Känslighet:
87 dB (1 m/1 W)

Impedans:
8 ohm

Frekvensomfång:
70 - 20.000 Hz (-3 dB)

Mått:
460 x 440 x 190 mm

Vikt:
13 Kg

Inkom i sortimentet:
2021-10-19