Rega Planar 3 + Exact pickup
- Manuell remdriven skivspelare
- RB330 tonarm
- Kommer med Rega Exact pickup förmonterad
- Product Of The Year i What Hi-Fi? 2016-2020
- Påkostat lagerhus i mässing
- ”Optiwhite” – ny skivplatta i glas
- Kraftigare stöd mellan tonarm och centrumlagret
- Lättviktsplint i högblankt vitt, svart eller rött
- Färdigmonterad RCA-kabel
- Kan kompletteras med Rega Neo PSU

Rega Planar 3 + Exact är en manuell skivspelare med den fina tonarmen RB330 och påkostat lagerhus i mässing. Skivplattan Optiwhite i glas ger spelaren ett exklusivt intryck. Kommer förmonterad med Rega Exact pickup och nål.
[underrubrik]Sömlös uppspelning[/underrubrik]Rega Planar 3 har en RB330 tonarm med styvare lagerhus och omarbetat rör. Här finns också en integrerad armhållare och ett system för anti-skate, som drivs av en tystgående 24v motor. Alla komponenter har noggrant uppgraderats från föregående modellen Rega RP3, vilket bidrar till en jämnare, mer sömlös uppspelning av dina vinylklassiker.

[produktbild]334346-rega-planar-3-exact-pickup-425[/produktbild]

[underrubrik]Svävande lätt[/underrubrik]Rega Planar 3 har under lång tid finjusterats från sin föregångare, med uppenbara detaljskillnader och diskreta förbättringar. Mest uppenbart är den laminerade plinten, här med ett par diskreta stöd i fenol på ovan- och undersidan. Tillsammans med lagerhuseringen får man en styv men jämn viktspridning mellan tonarm och centrum på plattan.

[red]Rega använder sig av förmonterade RCA-kablar så att du slipper köpa till detta som tillbehör.[/red]

[underrubrik]Rega överträffar sig själva[/underrubrik]Rega Planar 3 fortsätter med den eleganta minimalismen från tidigare modeller, med en snygg touch: högblank plint i akryl. Tillsammans med glasplattan ger Planar 3 ett gediget och välbyggt intryck, värdig Regas långa tradition inom vinylspelare. Spelaren finns i tre snygga högblanka finishar; svart, vit eller röd.

[underrubrik]Exact pickup och nål[/underrubrik][url=https://www.hembiobutiken.se/produkter/vinyl/mm-pickup/168480-rega-exact/]Rega Exact[/url] är en Moving Magnet-pickup med handlindad spole med nolltolerans som garanterar korrekt kanalbalans och signalstyrka. Nålen har genomgått en vital nålslipning som har en komplex Fine Line-form slipad ur ett fyrkantigt ämne. Pickupen fästs på skivspelaren med Regas 3-punktsfäste vilket bidrar till en enkel installation. Exact är ett måste för den musikkräsne vinylentusiasten som söker hög kvalité och pålitlig ljudåtergivning.

[produktbild]334345-rega-planar-3-exact-pickup-552[/produktbild]

 
Modeller
Vit + Exact 14.890:-
Svart + Exact 14.890:-
Röd + Exact 14.890:-


Typ:
Skivspelare

Drift:
Remdriven, manuell

Inbyggt RIAA-steg:
Nej

Pick-up:
Rega Exact

Hastigheter:
33-, 45-varv

Nätdel:
Extern

Utgångar:
Fast stereo RCA-kabel

Tillbehör:
Alignment protractor, filtmatta, nätdel, manual

Mått:
447 x 117 x 360 mm

Vikt:
6 Kg

Inkom i sortimentet:
2021-08-18