AUSounds AU-Flex ANC
- In-ear lurar
- Levereras med 22 timmars trådlöst Bluetooth aptX-nackband
- Planarelement
- Active Noise Canceling
- Auto pause-funktion när hörlurarna inte används
- Batteritid upp till 25 timmar
- IPX5 klassade
- LDAC-stöd
- Röstassistent
- Aluminium design


AUSounds AU-Flex ANC är ett par trådlösa in-ear hörlurar som är fästa i ett stilrent nackband med gummi och aluminiumdetaljer. Hörlurarna har aktiv brusreducering, så att man kan blockera ut ljud från omgivningen och alltid ha musiken i fokus. AU-Flex har en batteritid på 22 timmar och har en smart Auto-pause funktion inbyggt för att klara dig igenom hela dagen!
[underrubrik]AUSounds[/underrubrik] Ausounds är ett företag baserat i USA och satsar på högkvalitativ ljudutrustning för ett bra pris. Passionen för premiumljud ligger inte bara i produkterna men även i företagets ledningsgrupp. Med en styrka på ca. 10 personer med mer än 15 års erfarenhet inom ljudbranschen på tre olika kontinenter i världen, kan man säga att Ausounds kan sin grej vid det här laget. Ausounds undersöker konsekvent marknaden för att införliva de senaste teknikerna inom musikindustrin i varje släppt produkt. [underrubrik]Planarmagnetiska element [/underrubrik] AU-Flex ANC använder sig utav planarmagnetiska element, som är allmänt känt på marknaden tack vare sin speciella design som lyckas ta fram detaljer och djup i musiken. Tillsammans med LDAC (en teknik för trådlös överföring) som kan skicka tre gånger mer data än vanliga bluetooth överföringar så kan AU-Flex ANC leverera ett riktigt högupplöst ljud för pengarna.[produktbild]333674-ausounds-au-flex-anc-861[/produktbild] Hörlurarnas frekvensomfång är 20 – 20.000Hz, så de kommer kunna leverera ett bra ljud oavsett vad du vill lyssna på. Med ANC-funktionen så kan du stänga ute en del av det omgivande ljudet från den miljö du är i, så musiken alltid är i fokus. AU-Flex ANC är som sagt trådlösa och kopplas upp via Bluetooth (5.0). Räckvidden ligger på ungefär 10 meter, så även fast man rör sig runt i hemmet utan telefonen så slutar aldrig konserten spela!
[underrubrik]Batteri och passform[/underrubrik] Men om man inte har kablar, är inte batteritid viktig då? Jo, och det håller AU Sounds med om! Hörlurarna har en batteritid på 22 timmar och det tar ca. 1.5 timma att få fulltank igen. En smidig funktion är "Auto-Pause" som betyder att när du tar av dig lurarna, så pausas musiken och när du tar på dig de igen så startas det.

[produktbild]333671-ausounds-au-flex-anc-322[/produktbild] AU-Flex ANC har en väldigt bekväm passform, hörlurarna är fästa i ett nackband i gummi med aluminium detaljer. På bandet har man även musikkontroll för att smidigt kunna byta låt eller svara i telefon utan att behöva ta upp mobilen. Man har också stöd för röstassisten. I förpackningen så medföljer det olika storlekar på öronproppar, så det finns en passform för alla. [underrubrik]Specifikationer[/underrubrik] Element Typ: AU Hybrid Planar Magentic
Element Storlek: 10mm | 8mm
Inbyggd mikrofon: Ja
Frekvensomfång: 20Hz - 20kHz
SPL: 99dB
Impedans: 16 ohms
Total batteritid: 22 timmar
Tid för full laddning: 1.5 timmar
Active Noise-Cancellation: Yes
ANC djup: -25db
Monitor Mode: Yes
USB Type-C: Yes
Waterproof: IPX5
Call Noise Reduction (ENC): Ja
Bluetooth Räckvidd: 10m
Bluetooth Typ: 5.0
SBC: Ja
AAC: Ja
Apt-X HD: Ja
LDAC: Ja
Voice Assistant: Ja


 
Modeller
Silver/Svart 1.290:-


Typ:
In-ear trådlös

Frekvensomfång:
20 - 20.000 Hz

Impedans:
16 ohm

Mikrofon:
Ja, inbyggd

Tillbehör:
Olika storlekar på öronproppar (S, M, L), Resefodral, USB-C kabel

Vikt:
0.8 Kg

Inkom i sortimentet:
2021-07-29