Philips TAK4206
- Färgglada bluetooth-hörlurar för den yngre målgruppen
- Trådlösa med on-kåpor som lyser vid användning
- Upp till 28 timmars batteritid!
- Smart volymbegränsning på 85dB för att inte skada hörseln
- Mjuk och bekväm passform för hög komfort
- Föräldrakontroll via Philips Headphones app

Färgsprakande trådlösa hörlurar med on-eardesign. Öronkåporna lyser upp automatiskt vid användning och har mjuk vaddering för maximal komfort under längre lyssningsperioder. Kopplas enkelt till telefon, dator eller surfplatta via bluetooth.
[underrubrik]En färgsprakande hörlur[/underrubrik] Philips TAK4206 är ett par trådlösa hörlurar med en sprudlande färgpalett i blått eller rosa. Lurarna är av on-ear-typ och har mjukt skum i både öronkåpor och huvudbygel för maximal komfort även vid längre lyssningssessioner.

[produktbild]333375-philips-tak4206-845[/produktbild]

Lurarna kopplas enkelt till telefon, dator eller surfplatta via bluetooth och lyser upp när de är påslagna och redo att användas. Batteritiden ligger på hela 28 timmar (!) och laddas från 0 till 100 på bara två timmar.
[underrubrik]Tryggt, säkert och kul![/underrubrik] Med integrerade knappar på hörlurarna kan man enkelt pausa musiken, byta låt och svara i telefonsamtal. Med Philips Headphones app kan föräldrarna enkelt kontrollera speltid, volym och andra funktioner lätt och smidigt så att hörlurarna kan användas säkert och på allas villkor.

 
Modeller
Rosa 690:-
Blå 690:-


Typ:
Trådlös

Frekvensomfång:
20 - 20.000 Hz

Impedans:
32 ohm

Känslighet:
85 dB

Kontakt:
3.5 mm

Mikrofon:
Ja

Vikt:
0.13 Kg

Inkom i sortimentet:
2021-07-29