Reavon UBR-X200
- Referens 4K UHD Bluray-spelare från Reavon
- Fyrkärnigt bildbehandlings SoC-chip från MediaTek
- Texas Instruments Burr-Brown Audio PCM1690 DAC
- Förstärkt chassi med dubbla lager
- Toroidal Transformator (Militärklassad)
- HDR10 / Dolby Vision
- Dolby Atmos / DTS:X
- Analogt ut (Stereo, 5.1/7.1)
- Dubbla HDMI-utgångar (bild/ljud)
- Display på framsidan och smidig OSD


Reavon UBR-X200 är en efterlängtad 4K Bluray-spelare i referensklass. En välbyggd universalspelare för film-och musikentusiaster som söker det lilla extra. Reavon UBR-X200 har stöd för allt från Dolby Vision / Atmos till SACD och FLAC samtidigt som man har en riktigt fin byggkvalitet med noggrant utvalda komponenter. En stabil och lyxig allt-i-ett produkt med andra ord!
[underrubrik]Digital och analog kvalitet[/underrubrik] Även om marknaden för streamade videotjänster har ökat så är det svårt att slå en riktig tungviktare när det kommer till bild-och ljudkvalitet från skivor. Reavon UBR-X200 är en i toppskiktet bland 4K Bluray-spelare där man lagt extra mycket krut på samtliga punkter för att få en helhetslösning i referensklass. Som strömförsörjning använder man sig utav en rejäl militärklassad toroidal transformator som resulterar med mindre störningar och säkerställer att ljudet levereras rent och korrekt. Chassit är byggt i dubbla lager, en 1.6 mm tjock bas, som sedan är förstärkt med ytterligare 3 mm stål för att ge en helt stabil och resonansfri design.
[produktbild]333061-reavon-udr-200x-936[/produktbild] UBR-X200 använder dubbla HDMI, en för bild/ljud och en dedikerat för enbart ljud. Detta gör den mer flexibel för både äldre och nyare hembioreceivers då man kan separera bild och ljud. Klassiska digitala utgångar finns (optisk, coaxial) såväl som obalanserad/balanserad stereo-utgång. Ett plus i kanten är att Reavon har inkluderat analogt ut för 7.1/5.1 på UBR-X200. [underrubrik]Musik & Kompabilitet[/underrubrik] Reavon UBR-X200 använder sig av ett fyrkärnigt bildbehandlings SoC-chip från MediaTek och Burr-Brown Audio PCM1690 D/A-omvandlare från Texas Instruments som ger riktigt vass signalomvandling från digitala källor till den analoga delen med bättre precision och upplösning.
[produktbild]333066-reavon-udr-200x-586[/produktbild]
X200 är fullkittad med bild- och ljudformat samt ett brett stöd för ljudfiler. Först och främst har vi stöd för Dolby Vision och HDR10 på bildfronten och för att komplettera upp ljudet hittar vi stöd för Dolby Atmos och DTS:X som skapar en riktigt grym upplevelse i biogrottan. Har man en stor kollektion utav musik så hittar vi stöd för SACD-skivor samt möjlighet att spela upp FLAC-filer. Som användare kan man även spela upp material direkt från USB eller DLNA. [underrubrik]OSD & Bakgrundsbelyst fjärr[/underrubrik] När du spelar upp en skiva på UBR-X200 kan man klicka på INFO-knappen för att få upp en OSD (On-Screen Display) som uppger information om vad som spelas upp. Till exempel upplösning, HDR format, färgdjup och ljudformat mm. Fjärrkontrollen som medföljer är bakgrundsbelyst, så även när man sitter i mörkret mitt under allt action så är det enkelt att navigera utan att behöva förstöra filmstämningen.[produktbild]333063-reavon-udr-200x-881[/produktbild] [underrubrik]Reavon firmware log[/underrubrik] V02.13: New OSD languages added (German, Japanese, Spanish, Italian, Portuguese).
Files playback: HDR support
SACD, using the setup you can select to play the CD layer or the SACD layer in 2Ch or in 5Ch Multichannel analog output audio, using the setup you can set the size, delay and level of each speakers.
Pure Audio mode, this function has been fully activated

 
Modeller
Svart 21.490:-


Typ:
4K Ultra HD Blu-ray

D/A-Omvandlare:
Burr-Brown Audio PCM1690

Bildutgångar:
1 x HDMI

Digitala ljudutgångar:
1 x HDMI 1.4, 1 x optisk, 1 x koaxial

Analoga ljudutgångar:
1 x stereo RCA, 1 x XLR, Analogt 5.1/7.1

Digitala ingångar:
2 x USB, Ethernet

Spelar:
FLAC, M4A, AIF, AIFF, DSF, DFF, MP3, OGG, APE, DDigital/+, TrueHD, ATMOS, DTS:X mm.

Mått:
430 x 85 x 300 mm

Vikt:
6.8 Kg

Inkom i sortimentet:
2021-07-19