iFi Audio ZEN Blue V2
- Bluetoothmottagare i kompakt format
- Streama högupplösta filer
- Stöd för aptX, aptX HD, LDAC, HWA, AAC och SBC
- Gedigen konstruktion i metall
- Förbättrad Bluetooth antenn
- Analog samt optisk- och koaxial digital utgång
- ESS Sabre Hyperstream DAC
- Balanserat utgångssteg för lägre brus och störningar
- Logon i fronten visar olika färg beroende på format som spelas
- Levereras med nätdel

iFi Audio ZEN Blue V2 är en kompakt och välbyggd Bluetoothmottagare som har stöd för de flesta codecarna för högupplöst streaming via Bluetooth. Går att koppla analogt via RCA eller med balanserad kabel såväl som optiskt eller koaxialt digitalt till din förstärkare.
[underrubrik]Streama trådlöst med Bluetooth 5.0[/underrubrik]iFi Audio ZEN Blue V2 använder sig av Bluetooth 5.0, den senaste versionen för Bluetooth, samt Qualcomms 5100 chip för att hantera den inkommande signalen via Bluetooth. En påkostad DAC signerad ESS Sabre ser till att konverteringen av signalen från digitalt till analogt sker med högsta möjliga kvalitet för bästa ljudprestanda.

V2 är den uppgraderade version av den populära Bluetooth streamern som fått en ny Bluetooth antenn med upp till 80 procent förbättrad räckvidd. En ny lågjitters klocka med 20 dB bättre prestanda har även hittat sin väg in...njut av en ännu bättre prestanda och mottagning från samma kompakta kabinett som tidigare.[underrubrik]Högupplöst streaming[/underrubrik]Stödet för högupplöst streaming via Bluetooth är minst sagt omfattande och ZEN Blue täcker upp mer eller mindre alla tillgängliga standarder som används idag och framtida format inklusive Qualcomm aptX och aptX HD, LDAC, HWA, AAC och SBC. Detta gör ZEN Blue till en framtidssäker produkt för dig som streamar via Bluetooth.

[produktbild]332777-ifi-audio-zen-blue-v2-012[/produktbild]

[underrubrik]Omfattande anslutningsstöd[/underrubrik]Det spelar ingen roll hur många olika format en bluetoothmottagare kan ta emot om den inte kan hantera och skicka signalen vidare på ett bra sätt. Själva digital/analog omvandlingen sköts av en DAC från välrenommerade ESS. På baksidan finner vi såväl optisk som koaxial digital utgång, stereo RCA samt en 4.4 mm Pentaconn balanserad anslutning.

[produktbild]332778-ifi-audio-zen-blue-v2--02[/produktbild]

[underrubrik]Balanserat utgångssteg[/underrubrik]iFi Audio har använt en balanserad kretslösning till det analoga utgångssteget - ovanligt och något man aldrig ser i den här prisklassen. Med superlåg brusnivå kommer den att spela högupplöst oavsett plats eller situation.

[underrubrik]Färg LED-diod på fronten visar format[/underrubrik]En praktisk funktion med ZEN Blue V2 är att iFi Audio logotypen på fronten ändrar färg beroende på vilket format du streamar.

[produktbild]332777-ifi-audio-zen-blue-v2-165[/produktbild]

[underrubrik]Flerfaldigt prisbelönt[/underrubrik]ZEN Blue har prisats världen över för sin fina pris/prestanda och ZEN Blue V2 lär uppmärksammas och prisas minst lika mycket.

[produktbild]332776-ifi-audio-zen-blue-v2-947[/produktbild]

 
Modeller
Grå 2.390:-


Typ:
Bluetooth mottagare

Beskrivning:
Bluetoothmottagare med stöd för högupplöst ljud

Mått:
158 x 35 x 100 mm

Vikt:
0.5 Kg

Inkom i sortimentet:
2021-07-08