iFi Audio SuperNova
- High-End strömkabel
- Inbyggd AC iPurifier
- Aktiv brusreducering, ANC II
- Indikerar rätt fas direkt på kabeln
- Over-voltage Surge Protection(OSP)
- Wireless Purification System
- Förhindrar RFI/EMI-störningar
- OFHC (Oxygen-Free High Thermal Conductivity)
- Påkostade kontakter med 24 karats guldplätering

iFi Audio är experter på olika typer av ström och ljudförbättrande produkter men har aldrig hittills konstruerat en dedikerad strömkabel. SuperNova är en högpresterande nätkabel och världens första strömkabel med inbyggd aktiv brusreducering.
[underrubrik]Påkostad strömkabel[/underrubrik]Med iFi Audio SuperNova får du förbättrad ljudåtergivning med bättre klarhet och definition med mer dynamik och rymd utan att ljudet upplevs som platt med dålig timing.[underrubrik]Tar bort de flesta störningar[/underrubrik]Precis som med en AC iPurifier så fungerar iFi Audio SuperNova som en brusreducerande hörlur: den mäter upp de störningar som ligger på varje ledare (fas, nolla och jord) och vänder sedan på denna störning (diskmaskin, värmepump, lysrör, LED-lampor, switschade nätdelar, elbilsladdare osv) och släcker ut den. SuperNova fungerar mycket bra men kan inte ta bort alla typer av störningar men ger ändå en klar förbättring.

SuperNova fungerar å bägge håll och ju fler som kopplas in i din anläggning desto bättre kommer alla komponenter att låta.

[underrubrik]Kabelkonstruktion[/underrubrik]SuperNova kabel består av fem stycken ledare, var och en av högkvalitativ syrefri OFHC (Oxygen-Free High Thermal Conductivity) koppar, som arrangerats i en geometriskt balanserad konfiguration.

Två ledare av vardera fas och nolla har placerats parvis på vardera sida av jorden som centrerats i en shotgun konfiguration i kabeln. Fasen och nollan har arrangerats i en äkta balanserad konfiguration vilket gör att deras respektive magnetfält elimineras.

[produktbild]332117-ifi-audio-supernova-386[/produktbild]

[underrubrik]Active Noise Cancellation II[/underrubrik]En bit ner på apparatsidan av kabeln sitter en cylinderformad klump där mycket av magin i SuperNova sker. Här sitter nämligen den aktiva brusreduceringen Active Noise Cancellation II. Brusreduceringen fungerar på ett snarlikt sätt som i hörlurar och arbetar i ett mycket större frekvensområde än sina passiva motsvarigheter.

[produktbild]332115-ifi-audio-supernova-652[/produktbild]

[underrubrik]Inbyggt överslagsskydd[/underrubrik]SuperNova har ett överslagsskydd som skyddar din elektronik mot plötsliga strömförändringar och överslag. Over-voltage Surge Protection (OSP) känner automatiskt av om en plötslig spänningsförändring sker och klipper automatiskt strömtillförseln. OSP är effektiv till maximalt 30.000A @ 1.000V/10uS.

[underrubrik]Ser till att fasen är rätt[/underrubrik]På väggkontakten sitter två små lysdioder som hjälper dig att se att fasen och polariteten är korrekt.

[produktbild]332114-ifi-audio-supernova-671[/produktbild]

 
Modeller
Koppar/Svart 1.8 meter 5.990:-


Typ:
Nät

Används till:
Strömanslutning av elektronik

Inkom i sortimentet:
2021-07-02