Canton Smart Connect 5.1 AirPlay 2.0
- Kompakt 5.1-kanals hembioförsteg
- Canton Smart Multirumsstöd via Google Home
- Anslut upp till 14 högtalare, 6 trådade + 8 Canton Smart
- HDMI-växel med eARC, 4K inkl. HDR och Dolby Vision
- Hanterar Dolby Atmos och DTS HD
- Inbyggt WiFi med Google Chromecast och Spotify Connect
- 3D surround från endast två högtalare
- Läcker finish med skiva av härdat glas på toppen
- Touchkontroller på ovansidan för styrning
- Fjärrkontroll säljs separat!

Canton Smart Connect 5.1 AirPlay 2.0 är ett väldigt kompakt och multifunktionellt hembioförsteg med inbyggd HDMI-växel som har stöd för eARC, 4K inklusive HDR och Dolby Vision, det objektbaserade ljudformatet Dolby Atmos, omfattande streaming- och multirumsstöd och mycket mycket annat!
[underrubrik]Kompakt hembioförsteg[/underrubrik]Canton Smart Connect 5.1 AirPlay 2.0 är syskonet till Amp 5.1 i Cantons Smart-serie av trådlösa multirumsprodukter. Till skillnad mot den förstärkta Amp 5.1 är Connect 5.1 AirPlay 2.0 ett renodlat hembioförsteg där man behöver använda aktiva trådade högtalare, Cantons Smart Wireless högtalare eller separata slutsteg. Det går att koppla 6 stycken trådade högtalare + 8 Canton Smart Wireless högtalare så totalt hela 14 högtalare går att köra i ett system.

[underrubrik]Uppdaterad funktionalitet[/underrubrik]Försteget har uppdaterats på en del punkter från föregående generation för ännu bättre funktionalitet, användarvänlighet och streamingkompabilitet. Med stödet för eARC ges möjligheten att spela upp högupplöst ljud från t.ex Netflix i din TV. AirPlay 2 ger ännu bättre kvalitet samtidigt som det öppnar upp för ett bättre multirumsstöd där du kan synka försteget mot andra AirPlay 2 kompatibla produkter. En App Remote har tagits fram vilket gör det mer lättöverskådligt att hantera produkten.

Canton Smart Connect 5.1 AirPlay 2.0 är ett snyggt designat och väldigt kompakt A/V-försteg som har en hel del tricks i rockärmen. Med inbyggd HDMI-växel som hanterar eARC (Enhanced Audio Return Channel), 4K inklusive HDR och Dolby Vision, stöd för de senaste ljudformaten som Dolby Atmos och omfattande streaming- och multirumsstöd blir Connect 5.1 ett snyggt och diskret nav i din bioanläggning. Den kompakta enheten i svart med en skiva i härdat repfritt glas på toppen, där även en diskret touchpanel för styrning av förstärkaren sitter, mäter endast 24.5 x 5.2 x 14 cm, vilket gör den lättplacerad och smälter diskret in i ett modernt hem. På fronten sitter även en tydlig men diskret LED-display.

[produktbild]306705-canton-smart-connect-51-236[/produktbild]

[underrubrik]Streama musiken trådlöst, överallt![/underrubrik] Smart Connect 5.1 AirPlay 2.0 har inbyggt WiFi med stöd för både 2.4- och 5GHz-bandet. Koppla enkelt ihop Smart Connect 5.1 AirPlay 2.0 med ditt trådlösa nätverk och streama din favoritmusik via den inbyggda Chromecastklienten, som har mer än 200 olika partners för streamingtjänster, AirPlay 2 eller med Spotify Connect. Installation och multirumstyrning sker direkt i Google Home-appen. Du kan bygga vidare på ditt trådlösa multiroomsystem med Cantons produkter i Smart-serien och andra tillverkares Chromecast-kompatibla produkter. Det finns även möjlighet att streama direkt från en telefon eller surfplatta via Bluetooth för den som föredrar det. [produktbild]306706-canton-smart-connect-51-431[/produktbild]

[underrubrik]HDMI-växel med 4K inklusive HDR och Dolby Vision[/underrubrik] Smart Connect 5.1 AirPlay 2.0 har flera olika inkopplingsmöjligheter utöver det omfattande nämnda streamingstödet. På baksidan av enheten hittar vi en HDMI-växel med tre ingångar och 1 utgång (som dessutom har eARC) där samtliga har stöd för 4K inklusive HDR och 3D. Saknar din TV ARC-funktion kan du även koppla ljudet via optisk eller koaxial digital signal. En vanlig RCA-ingång finns också tillgänglig för dig som vill koppla in t.ex en CD-spelare eller annan källa.

[produktbild]306707-canton-smart-connect-51-744[/produktbild]

 
Modeller
Svart 7.990:-


Typ:
Hembioförsteg

Inbyggd dekoder:
Dolby Atmos, Dolby Digital, DTS HD

D/A-Omvandlare:
24bit/96kHz

Digitala ingångar:
3 x HDMI, 1 x optisk, 1 x koaxial

Analoga ingångar:
1 x RCA (stereo)

Digitala utgångar:
1 x HDMI (eARC)

Analoga utgångar:
5.1 Pre-Out, 1 x subwoofer

Mått:
245 x 52 x 140 mm

Vikt:
1.2 Kg

Inkom i sortimentet:
2021-06-23