Monitor Audio Monitor C150
- Monitor Series - lekfull och spelglad högtalarserie
- Klangmatchad center mot Monitor-serien
- 2-vägs sluten konstruktion
- Kompakt format för enklare placering
- C-CAM domediskant hämtad från Bronze-serien
- Dubbla 5.25 tums MMP II-basar
- Avtagbar tygfront
- Svart, vit el. valnöt med baffel i kontrasterande färg


Monitor Audio Monitor C150 är den klangmatchade centerhögtalaren i Monitorserien anpassad för att matchas med ett par golvare eller stativare i samma serie. Kompakt design i ett slutet kabinett gör den idealisk för bänkar eller hyllor samtidigt som den kan stå nära väggen.
[underrubrik]Klangmatchade centern i Monitor-serien[/underrubrik] Monitor C150 är centerhögtalaren i Monitor-serien och ger dig precision och klarhet i filmdialogen. Har du inhandlat ett par frontar eller stativare i Monitor-serien och vill bygga ut till en hembio är det här centern du ska ha. Monitor C150 består av tidigare nämnd C-CAM diskant och dubbla 5.25" MMP II-basar i en 2-vägs konfiguration.

[produktbild]330314-monitor-audio-monitor-c150-4g-586[/produktbild]
[underrubrik]Monitorserien[/underrubrik]Monitor Audios Monitor-serie är prisvärda högtalare som kombinerar Monitor Audios berömda ljudkvalitet och design med en lekfull twist. De spelglada högtalarna använder sig av en svart C-CAM (Ceramic-Coated Aluminium Magnesium) domediskant, hämtad direkt från bolagets Bronze-serie. Diskanten breddar frekvensomfånget, och har en innovativ kylning och byggkvalitet som ser till att minimera distorsion och mekaniska resonanser samt en bättre dämpning.

Den svarta MMP-konen ger högtalarna ett diskret utseende och bidrar till att ge bas och mellanregister den precision och detaljrikedom som krävs.

 
Modeller
Vit 2.490:-
Svart 2.490:-
Valnöt 1.890:-


Typ:
Center

Diskant:
25 mm C-CAM

Bas:
Dubbla 5.25 tum MMP II

Känslighet:
88 dB

Impedans:
8 Ohm

Frekvensomfång:
60 - 30.000 Hz

Mått:
455 x 174 x 188 mm

Vikt:
5.4 Kg

Inkom i sortimentet:
2021-05-26