Monitor Audio Monitor 200
- Monitor Series - lekfull och spelglad högtalarserie
- 2.5-vägs golvhögtalare
- Svarta 5.5 tums MMP II-koner
- C-CAM domediskant hämtad från Bronze-serien
- Bi-wire terminaler
- HiVe II basreflexkonstruktion
- Prisvärd hifi och hembiolösning
- Levereras med outriggers för bättre stabilitet
- Avtagbara tygfronter
- Finns i flera olika finishar med baffel i kontrasterande färg

Monitor Audio Monitor 200 är en slimmad golvhögtalare i Monitor-serien. Dubbla 5.5" element i en 2.5-vägskonfiguration fyller den mindre eller lagom storum rum med kraft och detaljrikedom. Upplev Monitor Audios berömda ljudkvalitet med en ny och utstickande design!
[underrubrik]Slimmad 2.5-vägs golvhögtalare[/underrubrik]Monitor 200 är den mindre golvhögtalaren i serien och erbjuder ett mer slimmat kabinett med utsökt prestanda för lite mindre rum. Dubbla 5.5" MMP II-basar i en 2.5-vägs konfiguration där det ena elementet tar hand om midbas/mellanregister. Monitor 200 mår bäst med resterande högtalare i serien där det finns både center och surround/stativ-högtalare för perfekt matchning. Högtalarna finns i svart eller vitt, samt en klassisk valnötsfinish.

För bästa stabilitet levereras Monitor 200 med outriggers.

[produktbild]330285-monitor-audio-monitor-200-new-187[/produktbild]
[underrubrik]Monitor-serien[/underrubrik] Monitor Audios Monitor-serie är prisvärda högtalare som kombinerar Monitor Audios berömda ljudkvalitet och design med en lekfull twist. De spelglada högtalarna använder sig av en svart C-CAM (Ceramic-Coated Aluminium Magnesium) domediskant, hämtad direkt från bolagets Bronze-serie. Diskanten breddar frekvensomfånget, och har en innovativ kylning och byggkvalitet som ser till att minimera distorsion och mekaniska resonanser samt en bättre dämpning. Den svarta MMP-konen ger högtalarna ett diskret utseende och bidrar till att ge bas och mellanregister den precision och detaljrikedom som krävs.

Basreflexporten av typen HiVe II (High Velocity, Low Noise Reflex Port) ger förbättrad transientrespons och tajtare basåtergivning tack vare ett jämnare luftflöde från porten.

 
Modeller
Vit 5.490:-
Svart 5.490:-
Valnöt 8.490:-


Typ:
Golv

Diskant:
25 mm C-CAM

Bas:
Dubbla 5.5 tum MMP II

Känslighet:
88 dB

Impedans:
8 Ohm

Frekvensomfång:
40 - 30.000 Hz

Mått:
215 x 873 x 310 mm

Vikt:
10.8 Kg

Inkom i sortimentet:
2021-05-26