Panasonic SC-PMX802E
- Kompakt HiFi-anläggning med dynamiska 3-vägshögtalare
- Inbyggd CD-spelare med stöd för CD High-Res Re-Master
- Streama musik med AirPlay 2, Chromecast & Bluetooth
- Kvalitetskomponenter och stöd för högupplöst ljud
- Integrerad JENO Engine-förstärkare från Technics
- AUX-ingång med Auto Play för uppkoppling till TV
- Sofistikerad design med finish i svart eller silver

PMX802E är en kompakt HiFi-anläggning med förstklassiga komponenter och gedigen byggkvalitet. Dynamiska 3-vägshögtalare med silk dome-diskant i träkabinett, inbyggd CD, AirPlay 2, Chromecast, Bluetooth och stöd för Hi-Res Audio gör systemet otroligt mångsidigt och den integrerade förstärkaren från Technics gör även den kräsnare audiofilen nöjd. AUX-ingång med Auto Play låter även anläggningen agera hembioförstärkare.
[underrubrik]PMX802E - En premiumanläggning[/underrubrik] PMX802E från Panasonic är ett multisystem som kombinerar högklassiga komponenter, robust byggkvalitet och smarta funktioner för en ljudupplevelse i premiumklass. Anläggningen har en integrerad JENO Engine-förstärkare från Technics som låter dig uppleva din CD-samling som du aldrig hört den förut. CD High-Res Re-master är en funktion som lyfter ljudkvaliteten på CD-skivan, och anläggningen använder en liknande process även vid uppspelning via Bluetooth och USB och får kort sagt ljudet att låta bättre.

[underrubrik]Matchande 3-vägshögtalare[/underrubrik] Med PMX802E följer två matchande 3-vägshögtalare i eleganta träkabinett med svart finish. Den klassiska designen kompletteras av ett ljud som gör att de låter lika bra som de ser ut tack vare ett 5.5-tums baselement, en 0.75-tums silk dome-diskant kapabel att spela upp till 50 kHz och en 0.6-tums Piezo tweeter.

[produktbild]330044-panasonic-sc-pmx802e-274[/produktbild] [underrubrik]Allt man behöver för en smidig ljudupplevelse[/underrubrik] Utöver inbyggd CD kommer PMX802E även med en rad andra uppspelningsmöjligheter. Det finns inbyggt stöd för både AirPlay 2 och Chromecast som har stöd för högupplöst streaming via t.ex. Tidal, men även Bluetooth och FM/DAB-radio. Via den bakre AUX-ingången kan man koppla systemet till TVn för att på så vis bättra på TV-ljudet, och tack var Auto Play-funktionen startar systemet samtidigt som TVn och kan även styras med hjälp av TVns fjärrkontroll.

[produktbild]329837-panasonic-sa-pmx802me-716[/produktbild]

 
Modeller
Svart 6.990:-
Silver 6.990:-


Typ:
Stereopaket

Förstärkare:
2 x 60 Watt (3 Ohm, 2 kanaler i drift)

Högtalare:
2st

Ingångar:
Stereo RCA, 3.5mm AUX, 1 x optisk, 1 x USB-A,
1 x USB-B, Ethernet

Utgångar:
Hörlursutgång

Mått:
Förstärkare: 211 x 114 x 267 mm
Högtalare: 161 x 238 x 262 mm

Vikt:
5.5 Kg

Inkom i sortimentet:
2021-05-27