Triangle Borea BR07 + Tales 340 2.1-paket
- Från EISA-vinnande högtalarserie
- 6.5 tums bas + 6.5 tums mellanregister
- Portad subwoofer med 10 tums bas
- Lättdrivet paket
- Kraftfullt ljud
- Finns i svart och vitt utförande

Ett mycket uppskattat och lättdrivet paket som fyller ett rum tack vare den separata subwoofern. Fördelen med BR07 är att den kan drivas av de flesta förstärkare eller hembioreceivers och levererar det ljud som Borea-serien blivit kända för och fått så många hyllningar och utmärkelser. I paketet med Triangles Tales 340 får du en subwoofer som matchar bra och som täcker upp de nedre registren med fylligt basljud. Se tillbehör för matchande förstärkare.
Borea BR07
Borea BR07 är en 2.5-vägs högtalare från Triangles nya högtalarserie Borea. Med teknik hämtad från sina större syskon i Esprit-serien är detta en högtalare med riktiga HiFi-ambitioner i budgetsegmentet. En framåtriktad basport gör högtalaren lättplacerad och 6.5 tums baselementen ser till att fylla rummet med en härligt fast- och musikalisk bas. Borea-serien har en helt ny och exklusivare design än vad vi är vana vid med högtalare i den här prisklassen och man märker väl av Triangles filosofi med ambitionen att tillverka medryckande och spelglada högtalare som frambringar känslor.

Triangle Tales 340
Tales 340 är en prisvärd subwoofer med ett 10 tums element i en half roll upphängning vilket ger långslagiga konrörelser utan mekaniska förluster inom elementets frekvenslinjära arbetsområde. Subwoofern spelar djupt trots kompakt storlek och levererar bra med baskraft.

Fler kombinationer
BR07 finns i fyra olika modeller, vill du ha en kombination med Ljus Ek eller Valnöt så kontakta oss så kan du få köpa det till samma pris.

Följande produkter ingår i paketet:
1 par Triangle Borea BR07
1 st Triangle Tales 340


 
Modeller
Svart 11.790:-
Vit 11.790:-


Typ:
2.1-paket

Mått:
Se respektive produkt

Vikt:
26.15 Kg

Inkom i sortimentet:
2021-05-11