Polk Audio Reserve R300
- 2-vägs centerhögtalare
- Klangmatchad mot Reserve-serien
- Dubbla 5.25-tums Turbine Cone
- 1-tums Pinnacle ringradiatordiskant
- Sluten konstruktion för enkel placering
- Modern design i kompakt kabinett
- Klar och tydlig dialog med bra spridning
- Tygfront med magnetinfästning

Polk Audio Reserve R300 är den minsta centern i Reserve-serien som med sina kompakta mått och slutna konstruktion gör den enkel att placera. Precis som hos de övriga högtalarna hittar du de unika Turbine Cone bas/mellanregistren och den högupplösta Pinnacle diskanten.
[underrubrik]Minsta centern i 2021 års Reserve-serie[/underrubrik]Reserve R300 är en kompakt och modernt designad centerhögtalare i Polk Audios Reserve-serie, som ärvt mycket av teknologin från den större serien Legend med en prislapp på mer än det dubbla. Flera innovativa lösningar som den högupplösta ringradiatordiskanten Pinnacle och mellanregistren av typen Turbine Cone gör att högtalaren kan leverera ett öppet mellanregister med naturtrogen röståtergivning och klar diskant med bra spridning.[underrubrik]Högupplöst diskant[/underrubrik]Polk Audio har tillverkat diskanter i över 40 års tid och detta har lett till utvecklingen av den unika ringradiatordiskanten Pinnacle, en 1-tums diskant som levererar ett klart och högupplöst ljud utan färgning och distortion ända upp till 50.000 Hz. Oavsett om det gäller ren musiklyssning eller film kan du vara säker på att alltid sitta i sweet spot tack vare diskantens fina spridning som åstadkoms av en finjusterad wave guide.

[produktbild]328854-polk-audio-r300-875[/produktbild]

[underrubrik]Mellanregister i unik turbindesign[/underrubrik]Det turbinformade elementet utvecklades specifikt för Polks flaggskeppsmodeller för att garantera en naturlig återgivning av mellanregistret. Man har kombinerat Polks patenterade skumkärna och gjutna turbinform vilket ökar styvheten och dämpningen i elementet utan att tillföra extra massa. Alla smådetaljer i musiken framhävs och du får ett jämnt och detaljerat mellanregister med fast basåtergivning.

[produktbild]328855-polk-audio-r300-521[/produktbild]

[underrubrik]Välbyggda kabinett med intern uppstagning[/underrubrik]Polks filosofi är att en högtalares kabinett skall både vara vackert att se på utan att det adderar nåt till ljudet. Allt från kabinett till den LDV-designade (Laser Doppler Vibrometer) point-to-point uppstagningen och interna facken för mellanregister och diskanten i högtalaren, är noggrant uträknade för att minimera stående vågor och eliminera resonanser.

[produktbild]328738-polk-audio-reserve-r600-099[/produktbild]

[underrubrik]Reserve serien[/underrubrik]Reserve serien lägger sig under flaggskeppsmodellerna i Legendserien med mycket teknik hämtat från sin större syskon men till ett betydligt trevligare prisläge. Serien består av hela 9 olika modeller med golvaren R700 på toppen. Njut av högtalarna som en ren tvåkanalsanläggning eller bygg ut till en komplett bio med matchande center, surround och Atmos Enabled högtalarna.

[produktbild]328856-polk-audio-r300-783[/produktbild]

 
Modeller
Svart 4.990:-
Valnöt 4.990:-


Typ:
Center

Diskant:
1 x 1 tums Pinnacle ringradiator

Bas:
2 x 5.25 tums Turbine Cone

Känslighet:
86.5 dB (2.83V/1m)

Impedans:
8 ohm (Min. 3.8)

Frekvensomfång:
45 - 50.000 Hz

Mått:
483 x 172 x 226.5 mm

Vikt:
7.6 Kg

Inkom i sortimentet:
2021-05-11