SVS Prime Pinnacle 7.2.4
- Testvinnande 7.2.4 Atmos högtalarsystem
- EISA Award vinnaren Prime Pinnacle som front
- Testvinnande basen PB-2000 Pro
- Matchande centern Prime Center
- Stativhögtalarna Prime Bookshelf
- Prime Elevation som Atmoshögtalare
- Funkar lika bra till film som musik
- Helt klangmatchat system
- Finns i matt och högblank finish (basen endast matt)

SVS Prime Pinnacle 7.2.4 är ett kompromisslöst Dolby Atmos högtalarsystem med de EISA Awardbelönade Prime Pinnacle som front, testvinnaren PB-2000 Pro som bas och ackompanjeras av centern Prime Center och stativhögtalarna Prime Bookshelf som surround. Fyra Prime Elevation monteras i tak för att återge objektbaserat ljud. Njut av både film och musik i ett helt klangmatchat system!
[underrubrik]SVS Prime[/underrubrik]SVS Prime-serie är steget ner från flaggskeppet Ultra fast med en del teknologier och design för att komma ett steg närmare storebror. Diskanten i aluminium och de högkvalitativa delningsfiltrena banar väg för en stor och transparent ljudupplevelse som sätter lyssnaren helt i fokus.

[underrubrik]EISA Award belönade frontar[/underrubrik]SVS Prime Pinnacle är det nya flaggskeppet i Prime-serien och förvaltar SVS filosofi att kombinera musikalitet och dynamik. Det här är en högtalare som passar lika bra i det separata lyssningsrummet som front i en komplett bioanläggning. För att lyckas med detta har SVS en rejäl bestyckning av element med hela tre 6.5” basar som spelar sömlöst med det nya 5.25” mellanregistret och aluminiumdiskanten. Internt så har kabinettet fristående kammare för respektive del och ny vinklad stagning. På baksidan finns tre portar om man vill finjustera ljudet för övre, mellersta eller det lägsta frekvensområdet. Prime Pinnacle belönades 2020/2021 med det prestigefyllda [url=https://www.hembiobutiken.se/temasida/2626-eisa-arets-basta-hogtalare-2020-2021/]EISA Award för Årets Bästa Högtalare![/url]

[produktbild]327477-svs-prime-pinnacle-512-946[/produktbild]

[underrubrik]Slägga till bas[/underrubrik]SVS PB-2000 Pro är en oerhört kraftfull aktiv 12 tums subwoofer med häpnadsväckande prestanda i ett portat kabinett med dubbla framåtriktade basportar. Ett 550 watts Sledge slutsteg med peak-effekt på över 1500 watt kombinerat med en 50 MHz DSP från Analog Devices ser till att elementet hålls i full kontroll och kan agera med enorm precision.

[produktbild]327467-svs-prime-pinnacle-51-781[/produktbild]

[underrubrik]Dolby Atmos system[/underrubrik]Med SVS Prime Elevation får du en multifunktionell högtalare som kan placeras på flera olika sätt i rummet. Som front+center i en LCR-uppsättning, vertikal/horisontell surroundkanal, eller som Atmos-kanal för objektbaserat ljud i taket. Högtalarna monteras med det medföljande "multi-angle" fästet och används oavsett hur du vill sätta högtalarna.

[produktbild]327478-svs-prime-pinnacle-512-442[/produktbild]

Vid montering i tak skall det medföljande SVS Prime Elevation takfäste användas för att låsa högtalaren

Som en sista touch har SVS även tänkt på det estetiska och skickar med magnetiska SVS-loggor som du sätter på frontgallret för att få en symmetrisk design med de andra högtalarna i Prime-serien.

[underrubrik]Klangmatchad center[/underrubrik]SVS Prime Center är inget mindre än centerhögtalaren i den omtyckta Prime-serien. Perfekt klangmatchad med Pinnacle, Tower och Bookshelf för att vara den primära högtalaren i din hembioanläggning. Som vanligt hittar vi en riktigt fin byggkvalitet i en trevägs-konfiguration som banar väg för ett klart och naturtroget ljud.

[underrubrik]Stativare som surround[/underrubrik]SVS Prime Bookshelf är stativhögtalaren i den omtyckta Prime-serien. En välbyggd pjäs i en 2 vägs-konfiguration som erbjuder mycket liv och dynamik för 2-kanalsfantaster, eller hembiorum med de resterande högtalarna i Prime-serien.

Följande produkter ingår i paketet:
1 par SVS Prime Pinnacle
1 st SVS Prime Center
2 par SVS Prime Bookshelf
2 par SVS Prime Elevation
2 st SVS PB-2000 Pro


 
Modeller
Svart Ask 84.990:-
Svart högblank 87.990:-


Typ:
Atmos-paket

Mått:
Se respektive produkt

Vikt:
71 Kg

Inkom i sortimentet:
2021-04-27