REL T/5x
- Aktiv subwoofer 8-tums elementt
- Inbyggt slutsteg på 125 watt Klass A/B
- Delningsfilter från RELs S-serie
- RELs klassiska högnivåingång (Speakon)
- Möjlighet att koppla trådlöst, via tillbehöret Arrow
- Aluminiumfötter med utfräst logotyp
- Högklassig finish med 5 lagers lack
- Finns i både svart och vit högglansfinish

REL T/5x är minstingen i RELs T/x-serie som bestyckats med ett nedåtriktat 8 tums stort element hämtat från storebror T/7x. En kompakt och lättplacerad subwoofer med skön musikalisk bas som ger dina frontar extra stöd i de lägre registren.
[underrubrik]Förbättrad serie[/underrubrik]T/x-serien bygger på den tidigare T/i-serien och har förbättrats på en rad punkter för att prestera en ännu mer musikalisk bas med mer tryck, mindre kompression och snabbare respons. Konstruktionen är kraftigt omgjord där bland annat delningsfiltret hämtas från referensbasarna i S-serien. Slutstegen har finjusterats och innervolymen i kabinetten har blivit större. På utsidan har vi som vanligt en hög finish tack vare hela fem lagers lack vilket ger ett härligt djup. En lite mjukare design med rundade hörn gör basarna mer estetiskt tilltalande.

[produktbild]327411-rel-t-5x-784[/produktbild]

[underrubrik]Minstingen T/5x[/underrubrik]T/5x är bestyckad med ett 125 watts Klass A/B-steg som driver det 8 tum stora element, direkt hämtat från storebror T/7x. Basljudet integreras perfekt in mot dina högtalarna tack vare både hög- (10m kabel ingår) och lågnivåkoppling som kan köras simultant. En kompakt och välspelande bas för dig som har svårt att hitta plats för en större bas. Med fördel kan du använda två basar för en bättre och jämnare basfördelning i rummet.

[produktbild]327418-rel-t-5x-317[/produktbild]

[underrubrik]Trådlös anslutning via tillbehöret Arrow[/underrubrik]Basarna i T/x-serien kan kompletteras med [url=https://www.hembiobutiken.se/produkter/tillbehor/tradlos-adapter/226950-rel-arrow/]tillbehöret Arrow[/url], en sändare och mottagare för trådlös överföring av både hi- och low level upp till 10.7 meter. REL har tagit erfarenheterna från Longbow som brukas till Habitat och S-serien och pressat ner totalpriset med ca 30 % tack vare stora volymer och egentligen ännu mer med tanke på att mottagare sitter inbyggt i de basar som använder Longbow. Prestandan är nästan lika bra. Man får inga förluster då man sänder högupplöst och fullrange. REL hävdar att man inte bara får väldigt snygga installationer utan också att man vinner ljudmässigt mot t ex den medföljande 10 m långa högnivåkabeln. [produktbild]327339-rel-t-9x-304[/produktbild]

 
Modeller
Svart högblank 9.490:-
Vit högblank 9.490:-


Typ:
Aktiv

Typ av subwoofer:
Aktiv subwoofer i sluten konstruktion

Effekt:
125 watt Klass A/B

Element:
8 tums

Delningsfilter:
Justerbart 30 - 120 Hz

Mått:
300 x 307 x 313 mm (+ 44.5mm med högnivåkabeln)

Vikt:
14.3 Kg

Inkom i sortimentet:
2021-04-19