REL T/7x
- Aktiv subwoofer med dubbla element
- Inbyggt slutsteg på 200 watt Klass A/B
- Framåtriktat aktivt element, nedåtriktad passiv radiator
- RELs klassiska högnivåingång (Speakon)
- Möjlighet att koppla trådlöst, via tillbehöret Arrow
- Delningsfilter från RELs S-serie
- Aluminiumfötter med utfräst logotyp
- Högklassig finish med 5 lagers lack
- Finns i både svart och vit högglansfinish

REL T/7x är mellanmodellen i RELs T/x-serie som bestyckats med dubbla element, ett framåtriktat aktivt och ett passivt nedåtriktat. En väldigt musikalisk bas som ger dina frontar extra stöd i de lägre registren.
[underrubrik]Förbättrad serie[/underrubrik]T/x-serien bygger på den tidigare T/i-serien och har förbättrats på en rad punkter för att prestera en ännu mer musikalisk bas med mer tryck, mindre kompression och snabbare respons. Konstruktionen är kraftigt omgjord där bland annat delningsfiltret hämtas från referensbasarna i S-serien. Slutstegen har finjusterats och innervolymen i kabinetten har blivit större. På utsidan har vi som vanligt en hög finish tack vare hela fem lagers lack vilket ger ett härligt djup. En lite mjukare design med rundade hörn gör basarna mer estetiskt tilltalande.

[produktbild]327402-rel-t-7x--02[/produktbild]

[underrubrik]T/7x[/underrubrik]T/7x är bestyckad med ett 200 watts Klass A/B-steg vilket ger en bra drivning till de två elementen, ett framåtriktad 8 tums aktivt och en passiv nedåtriktad 10 tum stor radiator. De dubbla elementens konarea motsvarar ungefär ett 12-tums element men här få du en mycket rappare, mer musikalisk bas. Basljudet integreras perfekt in mot dina högtalarna tack vare både hög- (10m kabel ingår) och lågnivåkoppling som kan köras simultant.

[produktbild]327407-rel-t-7x-781[/produktbild]

[underrubrik]Trådlös anslutning via tillbehöret Arrow[/underrubrik]Basarna i T/x-serien kan kompletteras med [url=https://www.hembiobutiken.se/produkter/tillbehor/tradlos-adapter/226950-rel-arrow/]tillbehöret Arrow[/url], en sändare och mottagare för trådlös överföring av både hi- och low level upp till 10.7 meter. REL har tagit erfarenheterna från Longbow som brukas till Habitat och S-serien och pressat ner totalpriset med ca 30 % tack vare stora volymer och egentligen ännu mer med tanke på att mottagare sitter inbyggt i de basar som använder Longbow. Prestandan är nästan lika bra. Man får inga förluster då man sänder högupplöst och fullrange. REL hävdar att man inte bara får väldigt snygga installationer utan också att man vinner ljudmässigt mot t ex den medföljande 10 m långa högnivåkabeln. [produktbild]327339-rel-t-9x-304[/produktbild]

 
Modeller
Svart högblank 13.990:-
Vit högblank 13.990:-


Typ:
Aktiv

Typ av subwoofer:
Aktiv med passiv radiator

Effekt:
200 watt Klass A/B

Element:
8 tums framåtriktad aktivt, 10 tums passiv radiator

Frekvensomfång:
31Hz -6dB

Delningsfilter:
Justerbart 30 - 120 Hz

Mått:
356 x 320 x 363 mm (+ 44.5mm med högnivåkabeln)

Vikt:
17.5 Kg

Inkom i sortimentet:
2021-04-19