Blu-Ray Wonder Woman 1984 (4K UHD + Blu-Ray)
- Action/Äventyr/Fantasy/DC Comics
- 4K Ultra HD + Blu-Ray
- Dolby Atmos, Dolby TrueHD, DD 5.1
- Stöd för HDR inkl. HDR 10+ och Dolby Vision
- Svenska, Norska, Danska och Finska undertexter
- Inspelningsår: 2019
- Gal Gador och Chris Pine i huvudrollerna
- Regisserad av Patty Jenkins
- Rekommenderas från 12 år

Vi snabbspolar fram till 1980-talet när Wonder Womans filmäventyr börjar. Här ställs hon inför ett brett spektrum av fiender, inklusive Maxwell Lord och Cheetah.
[underrubrik]Kvinnlig hjältinna[/underrubrik]Wonder Woman 1984 utspelar sig på det livliga 80-talet där Diana Prince / Wonder Woman (spelad av Gal Gadot) lever i tysthet bland vanliga människor. Trots sina superkrafter som är på topp, håller hon en låg profil och arbetar på Smithsonian i Washington DC, och utför bara sin superhjältedåd inkognito. Men nu måste Diana ställa sig i rampljuset och med all sin visdom, styrka och mod rädda mänskligheten från en ny värld.[underrubrik]Dolby Atmos[/underrubrik]Dolby Atmos är ett tredimensionellt (även kallat "immersive sound") och objektbaserat ljudformat. Med hjälp av höjd-,längd- och breddkordinater där metadata jobbar för att få fram en helt ny inlevelse till film med hjälp av atmos-högtalare blir upplevelsen tredimensionell. Atmos har stöd för upp till hela 64 högtalare beroende på processor/förstärkare, men det mer vanliga är att köra en "7.1.2" eller "7.1.4" konfiguration där sista siffran indikerar antalet Atmos-kanaler.

[underrubrik]Dolby Vision[/underrubrik]Dolby Vision är ett premiumformat inom HDR och breddar kulöromfånget långt över det som tidigare funnits på konsumentnivå. Tekniken klarar upp till 4000 nits (mätenhet för ljusstyrka) och med Dolby Vision kan alltså väsentligt mer ljus återges från bilden. Detta gör att tekniken även kan utnyttja kulöromfånget fullt ut genom REC. BT2020, en färgstandard som ersätter den 20 år gamla REC. BT709.

En annan fördel med Dolby Vision är dynamisk istället för statisk metadata. Formatet anpassar bilden efter din TVs förmåga/prestanda när du tittar på HDR-material istället för att man ska behöva göra krångliga inställningar för HDR. Eftersom Dolby Vision släpps i takt med nya filmer lär formatet bli väldigt vanligt de kommande åren.

 
Modeller
4K Blu-Ray 129:-


Typ:
4K UHD Bluray filmer

Bildformat:
2.40:1, 16:9

Ljudformat:
4K UHD: Dolby Atmos, DD 5.1
Blu-Ray: Dolby Atmos, DD 5.1

HDR:
HDR 10+, Dolby Vision

Språk:
Engelska

Undertexter:
Svenska, Norska, Danska, Finska

Antal skivor:
2

Vikt:
0.2 Kg

Inkom i sortimentet:
2021-04-15