Triangle Thetis 300
- Kompakt aktiv subwoofer
- 8-tums nedåtriktat element
- Rapp basåtergivning
- 250 watt peak slutsteg
- Lämplig för både film och musik
- LFE-, låg- och högnivåanslutningar
- LED-dioder på fronten indikerar volym
- Levereras med fjärrkontroll för enklare hantering
- Basreflexkonstruktion
- Diskret och vardagsrumsvänlig design
- Rejäla vibrationsdämpande fötter

Triangle Thetis 300 är en aktiv subwoofer bestyckad med ett 8 tum stort nedåtriktat element. Det kompakta formatet med sin vackra och stilrena design gör den till en favorit i vardagsrummet. En subwoofer som spelar musikaliskt och har kraft nog att leverera djupbas även till filmen.
[underrubrik]Musikalisk subwoofer[/underrubrik]Triangle Thetis 300 är den mindre av två subwoofers i 2021-års Thetis-serie. Det 8 tum stora elementet producerar dock rapp bas med hög kontroll som ger musik och film det lilla extra i de nedre registren.

Just musik är något fransmännen som utvecklar Triangles produkter brinner för, det och att designa produkter som är estetiskt sett vackra att se på och som passar i moderna hem. Vi tycker att det både syns och hörs i nya Thetis-serien. Läckra både att lyssna och att se på.

Elementen är helt nyutvecklade och kabinetten helt optimerade för dem, extra intern stagning ger låg resonans och hög kvalitet på ljudet.

[produktbild]325666-triangle-thetis-300-834[/produktbild]

[underrubrik]Levereras med fjärrkontroll[/underrubrik]För lite bekvämare hantering har Traingle valt att leverera Thetisbasarna med fjärrkontroll vilket minimerar springandet fram och tillbaka mellan lyssningspositionen och basen för det man kanske justeras mest, nämligen volymen. En praktisk LED-display på fronten visar dessutom aktuell volym. Thetis har en automatisk stand by funktion vilken aktiveras efter 20 minuters inaktivitet. Så fort din förstärkare eller receiver slås på skickas en signal till basen som automatiskt går igång.

[produktbild]325669-triangle-thetis-300-756[/produktbild]

[underrubrik]Anslutningar och kontroller[/underrubrik]Thetis kan anslutas med LFE-, lågnivå- eller högnivåsignal där det sistnämnda är perfekt för dig som saknar en dedikerad subwooferutgång eller Pre-Out. Observera att högnivåsignalen inte stjäl någon effekt från din förstärkare utan ser endast till att basen får signal. För ren musiklyssning är det många som föredrar att koppla med just högnivå (högtalarkabel). Du kan dessutom koppla signalen direkt vidare till dina högtalare via basens High Level Output.

På baksidan finns även de sedvanliga reglagen för justering av volym, fas och delningsfrekvens...du kan också välja om basen alltid skall vara på eller endast när den får signal från förstärkaren. [produktbild]325665-triangle-thetis-300-437[/produktbild]

 
Modeller
Svart Ask 6.490:-
Svart högblank 7.290:-
Vit högblank 7.290:-


Typ:
Aktiv

Typ av subwoofer:
Aktiv subwoofer i portad konstruktion

Effekt:
150 watt (250 watt peak)

Element:
8-tums nedåtriktat

Frekvensomfång:
32 - 120 Hz (+/- 3dB)

Delningsfilter:
Variabelt 30 - 120 Hz

Mått:
300 x 340 x 300 mm

Vikt:
10.6 Kg

Inkom i sortimentet:
2021-03-26