Triangle Turntable by Pro-ject
- Remdriven manuell skivspelare
- Utvecklad i samarbete med Pro-Ject Audio
- Tillverkas av Pro-Ject
- Levereras med Ortofon OM10 pickup och nål
- Spelar 33- och 45-varvs plattor
- Högkvalitativ RCA-kabel ingår (Connect It E)
- 8.6 tums rak lättviktstonarm i aluminium
- Tonarmslager av syntetiska safirkulor
- Vibrationsdämpande fötter
- Dammlock i akryl medföljer

Triangle Turntable är en manuell skivspelare som utvecklats i samarbete med skivspelargiganten Pro-Ject Audio. En garanti för att skivspelaren skall hålla den klass man förväntar sig från franska Triangle använder man sig av noggrant utvalda komponenter för att återskapa musiken på rätt sätt. Spelaren är helt manuell och chassit mm är tillverkat utan plastdelar för att kunna fokusera på det viktigaste, nämligen ljudet!
[underrubrik]Avskalad med prioritet på ljudkvalitet[/underrubrik]Den stilrena Triangle Turntable, som tagits fram i samarbete med Pro-Ject Audio och speciellt för att paras ihop med de aktiva Elara LN01A eller AIO Twin (eller någon annan aktiv högtalare såklart), är en skivspelare där allt fokus ligger på att prestera så bra ljudkvalitet som möjligt för pengarna.

[produktbild]326217-triangle-turntable-577[/produktbild]

Man har använt sig av noggrant utvalda komponenter som en 8.6-tums lättviktstonarm i aluminium med precisionslager av syntetiska safirkulor. Pickupen och nålen är Ortofons klassiska OM10 som varit en favorit bland vinylentusiaster under många många år för dess välljudande egenskaper och det specialutvecklade kompositfiberchassit är CNC-fräst för bästa precision.

[produktbild]326216-triangle-turntable-306[/produktbild]

Den fast monterade och guldpläterade kabeln Connect It E är även den framtagen av Pro-Ject och ser till att signalen överförs på rätt sätt utan att påverkas av externa störningar.

[underrubrik]Flera snygga finishar[/underrubrik]Triangle turntable finns i flera snygga finishar så du enkelt hittar den färgen som passar just er smak bäst. Färgerna på spelaren har även matchats mot Triangles aktiva högtalare [url=https://www.hembiobutiken.se/produkter/hogtalare/aktiva/312400-triangle-elara-ln-01a-limited-edition/]Elara LN01A[/url] och [url=https://www.hembiobutiken.se/produkter/hogtalare/aktiva/325650-triangle-aio-twin/]AIO Twin[/url] viket tillsammans ger en upplevelse för både öron och ögon. Välj mellan svart, vit, lila, blå och den lite annorlunda färgen Linen Grey som , likt en kameleont, växlar mellan grå och sandfärgad beroende på omgivningens ljus.

[produktbild]326216-triangle-turntable-125[/produktbild]

 
Modeller
Matt svart 2.990:-
Matt vit 3.990:-
Matt lila 3.990:-
Matt blå 3.990:-
Linen Grey 3.990:-


Typ:
Skivspelare

Drift:
Remdriven, manuell

Inbyggt RIAA-steg:
Nej

Pick-up:
Ortofon OM10

Hastigheter:
33-, 45-varv

Nätdel:
Extern

Utgångar:
Stereo RCA, jord

Tillbehör:
Nätdel, lock, filtmatta

Mått:
420 x 112 x 330 mm

Vikt:
5 Kg

Inkom i sortimentet:
2021-07-09