JBL Synthesis SA4-D
- Dante och analoga ingångar
- 4 x 350 watt vid 8 ohm
- 2 x 1300 watt vid 8 ohm bryggkopplad
- Fläktkyld
- Hanterar ned till 2 ohm
- Bygger på Crown DSi

JBL Synthesis SA4-D bygger på systerföretaget Crowns DSi och CDi-serier men med en ny high output design anpassad efter behovet för Synthesis biohögtalare. Den digitala Dante-ingången passar bra till JBLs processorer med motsvarande utgång men parallellt finns även analoga ingångar.
[underrubrik]JBL Synthesis SA4-D[/underrubrik] Steget har fyra kanaler där två kan bryggkopplas och då leverera 2 kanaler med högre effekt. Steget har effektiv kylning och tar upp 2 rackplatser på höjden. I steget sitter end 96kHz/32bit DSP som möjliggör parametisk EQ, FIR processering och LevelMAX funktionalitet mm. Steget har dubbla nätverksingångar så att man kan seriekoppla steg efter varandra för enkel anslutning. Steget är uppbyggt med DriveCore-teknologi vilket reducerar antalet ingående komponenter och skapar en effektiv förstärkning med hög kvalitet. I steget finns inbyggda profiler för JBLs Synthesis högtalarmodeller.

[underrubrik]Övervakning av steget[/underrubrik] Via nätverkskopplingen så finns både stöd för tredjeparts kontrollsystem samt HiQnet port för Harmans mjukvara använder för kontrollera och övervaka stegets drift. Via GPIO/AUX-port kan man återkalla presets, muta och även där hålla koll på driftstatus för steget. Allt för att se till att utrustningen fungerar optimalt.

[underrubrik]Intresserad av Synthesisprodukter?[/underrubrik] Vi har experter som är utbildade på att designa bra kompletta Synthesis biosystem. Kontakta oss för att starta designprocessen för ditt bygge och fråga efter en av våra JBL Synthesis experter.

[underrubrik]Manualer och specifikationer[/underrubrik]För mer information om JBL Synthesis MA4-D kan du klicka dig vidare på länkarna nedan.

[url=https://jblpro.com/en/site_elements/dsi-2-0-series-user-manual]- Manual till SA4-D[/url]
[url=https://jblpro.com/en/site_elements/dsi-2-0-series-spec-sheet]- Tekniska specifikationer[/url]

 
Modeller
Svart 31.990:-


Typ:
Hembioslutsteg

Effekt:
4 x 350 watt (8 ohm) / 2 x 1300 watt (8 ohm)

Digitala ingångar:
DANTE

Analoga ingångar:
Plint

Högtalaranslutningar:
Plint

Mått:
482 x 88 x 437

Vikt:
11 Kg

Inkom i sortimentet:
2021-03-11