Goldkabel Highline Subwoofer MKIII 1 RCA - 2 RCA
- 1 x RCA till 2 x RCA-kontakter
- Highline MKIII RCA-kontakter
- Skärm i dubbla lager och med hög densitet gjort av OFC-koppar
- Polyethylenskum som isolerar inre ledaren
- PVC med full ledningsförmåga skyddar mot EMI-störningar
- Fyra separata skärmar mot störningar
- Guldpläterade kontaktytor
- Dubbel koaxialkonstruktion

Goldkabel är en tysk kabeltillverkare som fått många utmärkelser för att bygga och designa högkvalitativa kablar. Subwooferkabeln i serien har en dubbel koaxial-konstruktion och är mycket väl skärmad. Ledarna är av högren koppar för lågt elektriskt motstånd. Kontakterna skruvas och låser fast mot honkontakterna och skapar på så sätt en bra övergång mellan kabel och källa eller mottagare.
[underrubrik]Goldkabel Highline Subwoofer i 3e generation[/underrubrik] Steg för steg har Highline-serien förbättrats och är nu i sin tredje generation. Kabeln är väldesignad och skapar goda förutsättningar för en ren signalväg mellan förstärkarutgången och subwooferns ingångar. Kabeln byggs i tyskland och kan tillverkas i längre längder om det önskas.

[underrubrik]Highline MKIII kontakter [/underrubrik] Kabeln är av Y-modell där det sitter en RCA-kontakt i ena och två RCA-kontakter i andra änden. Kontakterna precisionsllöds till kabelns ledare och har en guldplätering för att förhindra oxidation. Hylsan till kontakterna sitter med gängor, när du skruvar ut dessa släpper kontakten och när du skruvar in så låser den in mot honkontakten för att skapa en bra och solid övergång. En smart konstruktion som man ofta hittar hos bättre kablar.

 
Modeller
Blå 2.5 meter 1.490:-
Blå 3.5 meter 1.750:-
Blå 5 meter 2.090:-
Blå 7.5 meter 2.590:-
Blå 10 meter 3.190:-


Typ:
Subwoofer

Används till:
Lågnivå analog signal mellan subwoofer och förstärkare

Kontakter:
1 RCA till 2 RCA

Inkom i sortimentet:
2021-03-03